Autonieuws

Excentrieke MINI Clubman voor goed doel

MINI heeft een excentrieke Clubman ontworpen die voor het goede doel wordt geveild. MINI is dit jaar namelijk voor de achtste keer sponsor van het jaarlijkse Life Ball in Wenen: het grootste ‘AIDS charity event’ van Europa. Ter ere van dit evenement ontwierpen lingeriemerk Agent Provocateur en MINI een unieke MINI Cooper Clubman.

De ‘MINI Cooper Clubman by Agent Provocateur’ krijgt het uiterlijk van een politieauto. De zwart gelakte MINI is voorzien van een contrasterend roze Agent Provocateur logo. Het dak heeft een uitdagende netkous-print en wordt gekroond met een politiezwaailicht. De achterruit van de Split-Door van de MINI Clubman is reflecterend en daarachter zijn gevangenistralies bevestigd. Het speelse interieur van de Clubman is in zwart leer gehuld, aangevuld met opwindende details, die de fantasie van de toeschouwer prikkelen en het ‘clubgevoel’ versterken. Volgens MINI is dit de meest extravagante en opwindende Life Ball MINI ooit.

Veiling via Ebay
Lingeriemerk Agent Provocateur is opgericht door Serena Rees en haar man Joseph Corre, de zoon van modeontwerpster Vivienne Westwood. Het merk staat bekend om haar excentrieke en originele dessouscollecties. De Life Ball MINI’s die in de voorgaande jaren de modieuze metamorfose ondergingen, werden ontworpen door mode-iconen als Missoni, Ferré en Versace en hebben in totaal al 260.000 euro opgeleverd voor het goede doel. Deze MINI Clubman zal na het Life Ball wereldwijd worden geveild op Ebay tussen 5 en 15 juni, waarbij de opbrengst traditiegetrouw gedoneerd zal worden aan Life Ball.

Gerelateerde artikelen

Brute MINI Clubman All4 Scrambler Concept

Autonieuws
Brute MINI Clubman All4 Scrambler Concept
> Artikel lezen

Hier is 'ie dan: de nieuwe (6-deurs) MINI Clubman

Autonieuws
Hier is 'ie dan: de nieuwe en ook al geprijsde MINI Clubman
> Artikel lezen

AC Schnitzer gaat los op MINI

Tuning & styling
> Artikel lezen

MINI Clubman nu ook met ALL4-vierwielaandrijving

Autonieuws
MINI Clubman ALL4
> Artikel lezen

Alvast heel veel nieuwe MINI Clubman

Autonieuws
> Artikel lezen

Spierballen-Clubman: MINI John Cooper Works Clubman

Autonieuws
Spierballen-Clubman: MINI John Cooper Works Clubman
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.