Autonieuws

Meer vermogen voor Morgan Aero 8

Morgan heeft pas geleden de nieuwe Morgan Aero 8 geintroduceerd. Voor het Amerikaanse model beloofde Morgan meer vermogen en heeft dat nu ook voor het Europese model toegepast. De V8 levert nu een dikke 326 pk!

Begin dit jaar introduceerde Morgan de vernieuwde Aero 8. Veel uiterlijke wijzigingen zijn niet zichtbaar maar een merk als Morgan behoort ook zijn klassieke lijnen te behouden. Speciaal voor de Amerikaanse markt kondigde Morgan aan dat er een versie zou komen met meer vermogen. Hierdoor komt het vermogen op 326 in plaats van 286 pk. Een flinke toename dus! Bij dit soort cijfers horen goede prestaties. Exacte gegevens zijn niet bekend maar een acceleratie van 0-100 km/h moet zeker in 4,5 seconden mogelijk zijn en de topsnelheid moet dik boven de 250 km/h liggen. De motor die deze prestaties levert is een 4.4 liter V8 van BMW.

De Morgan Aero 8 is leverbaar in maar liefst 35.000 exterieur kleuren en maar liefst 40 verschillende kleuren leder. Je hebt zoveel keuze dat je gewoon niet kiezen kunt! De Aero 8 wordt volledig handgebouwd en kost € 126.500,-

Gerelateerde artikelen

Morgan Aero 8 klaar voor de toekomst

Autonieuws
Morgan Aero 8 klaar voor de toekomst
> Artikel lezen

Elektrische Morgan EV3 eind 2018 klaar voor verkoop

Autonieuws
Elektrische Morgan EV3 klaar voor verkoop
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.