Autonieuws

Vernieuwde MG ZS

In navolging op de nieuwe Rover 45 presenteert MG de nieuwe MG ZS. Een vernieuwd exterieur, interieur en een nieuw leverbare bodykit zijn de belangrijkste wijzigingen voor de nieuwe MG ZS.

Het exterieur is opgefrist met onder andere een nieuwe voorbumper met geïntegreerde spoiler, een nieuwe grille, nieuwe koplampen, een nieuwe achterbumper en wat kleine details waardoor de MG ZS er weer helemaal vernieuwd uit ziet.

Ook het interieur moest eraan geloven. Hier zijn o.a. nieuwe ventilatieroosters, een nieuwe middenconsole, nieuwe stoelen en nieuwe kleuren voor bekleding en dashboard te vinden. Met name het interieur was zeker nodig. De MG ZS, die gebaseerd is op de Rover 45, is in principe alweer een oud model. De Rover 400 gaat al jaren mee en aan het interieur is in al die tijd weinig gewijzigd.

Speciaal voor de MG ZS 180 is er een bodykit leverbaar. Dit maakt de ZS nog net wat sportiever met wat dikkere bumpers en een sportiever interieur. Verder zijn er nieuwe 17" lichtmetalen wielen leverbaar.

De vernieuwde MG ZS is leverbaar vanaf € 21.600,- voor de 1.8 (120 pk) benzine en vanaf € 24.900,- voor de 2.0 liter diesel (113 pk).

Gerelateerde artikelen

Gelekt: beelden van de vijfdeurs MG 550

Autonieuws
Gelekt: beelden van de vijfdeurs MG 550
> Artikel lezen

MG toont zijn eerste crossover: de GTS

Autonieuws
> Artikel lezen

Opvallende scores bij nieuwe reeks Euro NCAP-tests

Autonieuws
Vier lage scores bij nieuwe reeks Euro NCAP-tests
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.