Autonieuws

Peugeot 4007 Holland&Holland

Peugeot zet de introductie van de 4007 kracht bij met de conceptcar 4007 Holland&Holland. Dit exclusieve model wordt gekenmerkt door zijn uiterst chique aankleding. Daar voor is de hulp ingeroepen van het exclusieve kledingmerk Holland&Holland.

Peugeot zal in Genève zijn SUV 4007 voor het eerst aan pers en publiek presenteren. De Franse SUV is ontwikkeld in samenwerking met Mitsubishi (Outlander) en Citroën (C-Crosser). Peugeot wil de introductie van de 4007 kracht bijzetten door een chique conceptcar te presenteren.

Britse kledingmerk Holland&Holland
De Peugeot 4007 Holland&Holland is door het Britse kledingmerk Holland&Holland chique aangekleed. Er is veel gebruik gemaakt van leer in de kleuren Ebène en Vert Chartreuse. Op het dashboard, de stoelen en de portierpanelen treffen we dit leer aan dat is uitgevoerd met een dubbele stiknaad en accenten van zwart chroom. Behalve een prachtige materiaalkeuze is de auto ook voorzien van alle denkbare opties en luxe voorzieningen die Peugeot op de 4007 levert.

Nieuwe 2.2 liter dieselmotor
Het exterieur wordt gekenmerkt door een bijzondere metallic lak en we zien 20 inch lichtmetalen wielen. Verder is het Peugeot-logo op de neus deels met leer overtrokken. Onder de motorkap ligt een nieuwe 2.2 liter HDiF-motor met een vermogen van 156 pk en een koppel van 380 Nm.

Gerelateerde artikelen

Peugeot 4007: De Leeuw gaat op avontuur

Autotests
Peugeot 4007: De Leeuw gaat op avontuur
> Artikel lezen

De leeuw trekt erop uit: Peugeot 4007

Autonieuws
De leeuw trekt erop uit: Peugeot 4007
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.