Autonieuws

Wereldprimeur van Suzuki op AutoRAI 2007

Al enkele maanden wordt er in Nederland in het diepste geheim gewerkt aan een spectaculaire conceptcar. De Nederlandse Suzuki-importeur B.V. NIMAG heeft Progress Europe – gevestigd in het Gelderse Vaassen – opdracht gegeven tot het ontwikkelen van een spectaculaire, unieke en vooral zeer bijzondere Grand Vitara.

Op het moment dat wij bij Progress Europe zijn weet slechts een handjevol mensen van het idee. Het project moet geheim blijven, want de Grand Vitara Bandit moet één van de publiekstrekkers vormen voor de aankomende AutoRAI 2007. Bij Progress naar binnen lopen kan dan ook niet zomaar. Voordat het pand betreden kan worden moet de deur met een cijfercode worden geopend. Na een aantal deuren te hebben geopend betreden wij de kraamkamer van de Grand Vitara Bandit, een unieke conceptcar die op Nederlandse bodem geheel met de hand wordt gebouwd.

Presentatie op AutoRAI 2007
Wanneer de Grand Vitara Bandit op 29 maart tijdens de persdag van de AutoRAI 2007 zal worden onthuld zijn er maanden werk aan vooraf gegaan. Met maar liefst 7 vakmensen wordt dag in dag uit gewerkt aan een fantastisch eindresultaat. Allereerst is er natuurlijk begonnen met het bedenken van een thema, het aandragen van ontwerpsuggesties en vele uren brainstormen en overleggen. Nadat het ontwerp werd goedgekeurd kon worden begonnen met de realisatie van de conceptcar. Suzuki reed een splinternieuwe Grand Vitara bij Progress naar binnen. Daar stonden de heren van Progress vol enthousiasme te wachten om deze alledaagse Grand Vitara om te bouwen tot één van de spectaculairste conceptcars uit de geschiedenis van Suzuki.

Exclusief
Lees het volledige verhaal achter deze unieke conceptcar exclusief op www.Autowereld.com.

Gerelateerde artikelen

Suzuki Vitara-rijden de helft goedkoper

Autonieuws
Suzuki Vitara
> Artikel lezen

Binnenkort al facelift voor Suzuki Vitara

Spyshots
Binnenkort al facelift voor Suzuki Vitara
> Artikel lezen

Nieuwe Suzuki Vitara vanuit het niets

Autonieuws
Nieuwe Suzuki Vitara vanuit het niets
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.