Autonieuws

Verlengde BMW 5-serie

Speciaal voor de Chinese markt presenteert BMW een verlengde 5-serie. De auto heeft een 14 cm langere wielbasis dan de standaard 5-serie en is voorzien van de nodige entertainment voor de achterinzittenden. BMW levert de verlengde 5-serie als 523Li, 525Li en 530Li.

BMW is zich meer en meer aan het profileren op de Chinese markt. De groeimarkt betekent een grote kans voor autofabrikanten om hun afzet enorm te vergroten. BMW gooit het op de rijkere Chinezen en presenteert een verlengde 5-serie die speciaal voor de Chinese markt is ontwikkeld.

14 cm verlengd
Om extra ruimte achterin te creëren werd de auto tussen de B- en C-stijl met 14 cm verlengd. Deze toename is volledig ten goede gekomen aan de inzittenden op de achterbank. Die kunnen nu profiteren van een zeer grote beenruimte. Achterin wordt je verwend dankzij een uitgebreid entertainmentsysteem dat aan de voorstoelen is bevestigd. Het systeem is voorzien van een DVD-speler en 8 inch TFT-scherm. Verder profiteer je achterin van de aanwezigheid van een koelkastje.

Drie motoren
BMW levert de verlengde 5-serie als 523Li, 525Li en 530Li. Zoals gezegd is het model specifiek voor de Chinese markt ontwikkeld. De auto wordt geproduceerd in München.

Gerelateerde artikelen

BMW pakt primeur met draadloos opladen

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M5 zet duizelingwekkend driftrecord van liefst 8 uur

Autonieuws
> Artikel lezen

Iets te trekken? Met deze auto's zit je goed

Autonieuws
Iets te trekken? Met deze auto's zit je goed
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.