Autonieuws

Eerste foto´s Hyundai Arnejs

Dit zijn de eerste officiële foto´s van de Hyundai Arnejs. Hyundai presenteert deze conceptcar in Parijs. De Arnejs is een zeer realistische voorbode van een nieuwe model in het C-segment. Het model is ontworpen in en voor Europa.

Hyundai steekt het niet onder stoelen of banken; de Arnejs is een zeer realistische conceptcar voor een nieuw model. Dat model zal worden gepositioneerd in het C-segment waar zich ook de Golf, Astra en Focus bevinden. De conceptcar geeft een goed beeld van het productiemodel dat momenteel onder de codenaam FD in Rüsselheim wordt ontwikkeld. In maart presenteert Hyundai dat productiemodel in Genève en maakt men ook de modelnaam bekend. Er is inmiddels officieel bevestigd dat het geen ´Arnejs´ zal worden.

Voor Europa ontwikkeld en ontworpen
De Arnejs is ontworpen onder supervisie van hoofdontwerper Thomas Bürkle. Het model is ontworpen in Europa en specifiek voor de Europese markt. De auto geeft niet alleen een duidelijk beeld van het uiteindelijke productiemodel maar ook van Hyundai´s nieuwe Europese designlijn. Behalve een vijfdeurs hatchback komt er op basis van deze conceptcar ook een stationwagon. Bovendien volgen er een MPV en een Coupé-Cabriolet. Speciaal voor deze Europese modellen van Hyundai worden verschillende nieuwe benzine- en dieselmotoren ontwikkeld. Ook wordt gedacht aan een zeer sportieve versie.

Gerelateerde artikelen

Dit betaal je voor Hyundai's waterstof-SUV, de Nexo

Autonieuws
> Artikel lezen

Audi en Hyundai storten zich samen op brandstofcel

Autonieuws
> Artikel lezen

Basketbalteams opgelet! Dit is de Hyundai Palisade

Spyshots
> Artikel lezen

Twee keer kijken naar gefacelifte Hyundai i20

Autonieuws
Twee keer kijken naar gefacelifte Hyundai i20
> Artikel lezen

Hyundai gaat toch voor compleet nieuwe i40

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.