Autonieuws

Zakenauto van het Jaar: Audi A6

De Audi A6 heeft de titel Zakenauto van het Jaar 2006 veroverd. Bij de verkiezing vorig jaar won de A6 al de Ambitie-prijs, dus voor dit jaar werd er veel verwacht van de marktleider in het segment. De A6 maakt deze belofte volledig waar.

Met een verantwoorde prijstelling, een breed modellengamma plus een bovengemiddelde kwaliteit en uitstraling wordt de Audi A6 door de vakjury hoog aangeslagen. Daarnaast worden ook de importeur en de dealerorganisatie  door vertegenwoordigers van fleetowners, leasemaatschappijen en de media hoog gewaardeerd. Het juryrapport vermeldt: “De jury en de markt zijn lovend over de organisatie; de mannen en vrouwen van Audi pakken hier de hoogste waardering.”

Marktleider
Jan-Jacob van Donselaar (directeur Audi binnen Pon’s Automobielhandel) is uiteraard verguld met deze erkenning: “Deze uitslag is waardevol omdat hij een getrouwe weergave biedt van wat zich in de markt afspeelt. Met de Audi A6 zijn wij nadrukkelijk marktleider in de hogere middenklasse. Daarbij doet de A6 het niet alleen goed bij fleetowners en leasemaatschappijen, maak ook in het MKB.”

Pon-feestje
Binnen Pon’s Automobielhandel is er veel voldoening over de uitslag van de Zakenauto van het Jaar 2006. De importeur ontvangt met de Audi A6 niet alleen de hoofdprijs, maar is met vijf modellen bovendien goed vertegenwoordigd in de top tien. De Volkswagens Golf en Passat nemen de tweede en derde plaats voor hun rekening.

Gerelateerde artikelen

Hoog instappen in nieuwe Audi A6 Limousine

Autonieuws
> Artikel lezen

A6 Avant komt nieuwe Audi A6-gamma versterken

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Audi A6 Avant treedt in het openbaar

Spyshots
Spyshots: Zien we daar de nieuwe Audi A6 Avant?
> Artikel lezen

Volvo V70 eruit, Audi A6 Avant erin bij de Politie

Autonieuws
Volvo V70 eruit, Audi A6 Avant erin bij de Politie
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.