Autonieuws

Prijzen Audi TT vanaf € 45.490,-

De Nederlandse importeur van Audi heeft de prijzen van de geheel nieuwe TT bekend gemaakt. De 2.0 TFSI staat voor € 45.490,- bij de dealers. In september zal het nieuwe model in de Nederlandse showrooms arriveren.

In de herfst van 1998 presenteerde Audi de TT Coupé. Dit jaar presenteerde het Duitse automerk uit Ingolstadt de geheel nieuwe generatie TT. Het ontwerp is herkenbaar en borduurt duidelijk voort op de vorige generatie van de sportauto. Vooral de opvallende single-frame grille springt in het oog. Hierdoor sluit de nieuwe TT geheel aan bij de huidige modellijn van Audi.

Motoren
Audi levert de TT in eerste instantie met een tweetal motoren. De eerste is de 2.0 TFSI viercilinder benzinemotor die goed is voor een vermogen van 200 pk. Met deze motor sprint de TT in 6,4 seconden naar 100 km/h. Krachtiger is de 3.2 liter V6 welke goed is voor een vermogen van 250 pk. In slechts 5,7 seconden bereikt deze TT de 100 km/h. De topsnelheid van de 2.0 liter bedraagt 240 km/h en de 3.2 V6 heeft een top van 250 km/h.

Prijs
In september staat de nieuwe TT Coupé bij de Audi-dealer. De prijzen van de nieuwe Audi TT Coupé 2.0 TFSI en 3.2 quattro bedragen respectievelijk € 45.490,- en € 54.990,- en voor de Pro Line uitvoering € 48.390,- en € 57.890,-  inclusief BTW en BPM.

Gerelateerde artikelen

Sportief figuurtje: Audi TT S line competition

Autonieuws
Sportief figuurtje: Audi TT S line competition
> Artikel lezen

Audi passeert Abt met Audi Sport Performance Parts

Autonieuws
Audi passeert Abt met Audi Sport Performance Parts
> Artikel lezen

Abt pompt Audi TTS op tot 370 pk

Tuning & styling
Abt TTS
> Artikel lezen

Visueel verlekkeren: Audi TT clubsport turbo concept

Fotogalleries
Audi TT clubsport turbo concept
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.