Autonieuws

Voordelige Volkswagen Businessuitvoeringen

Volkswagen levert de Golf, Golf Plus, Touran, Jetta en Passat als Businessuitvoering. Deze op de zakelijke rijder gerichte uitvoering is voorzien van extra´s als een navigatiesysteem, airco en een middenarmsteun.

Deze speciaal voor de zakelijke rijder ontwikkelde uitvoering omvat diverse zaken die het leven onderweg comfortabeler en makkelijker maken. Het RNS 300-navigatiesysteem maakt deel uit van de Businessuitvoering en vormt samen met een middenarmsteun, airconditioning en telefoonvoorbereiding de standaard ‘ingrediënten’. Het klantvoordeel dat deze businessuitvoering oplevert, heeft een gunstige uitwerking op de bijtelling.
  
Businessuitvoering voor de Golf en Golf Plus
Voor de Golf en Golf Plus is de Businessuitvoering leverbaar op de Trendline, Comfortline en Sportline-uitvoeringen. De Trendline-uitvoering wordt dan aangeboden voor 1.395 euro (inclusief btw en bpm) en bestaat uit RNS 300-navigatiesysteem, middenarmsteun, airconditioning en telefoonvoorbereiding. Het klantvoordeel bedraagt 2.215 euro. Met de Businessuitvoering op de Comfortline, die een pakketprijs van 395 euro heeft, komt het voordeel voor de klant op 1.780 euro. Bij de Sportline-uitvoeringen van de Golf en Golf Plus bedraagt de meerprijs van de Businessuitvoering slechts 595 euro en is het voordeel zelfs 1.840 euro. De Volkswagen Leasing-tarieven van de Golf en Golf Plus in de Businessuitvoering beginnen bij respectievelijk 439 en 465 euro (op basis van 48 maanden en 20.000 kilometer per jaar, exclusief brandstof en exclusief btw).

Touran als Businessuitvoering
Ook de Touran is leverbaar als Businessuitvoering. Deze uitvoering bevat onder meer opklapbare tafeltjes aan de rugleuning van de voorstoelen, speciale bekleding, elektrisch bedienbare ramen achter en afdekking van de bagageruimte. Zijn uiterlijk wint bovendien aan representativiteit door de 16 inch lichtmetalen velgen, de zwarte dakreling en de deurgrepen in carrosseriekleur. Met een meerprijs van 1.150 euro is het voordeel voor de klant hiermee 3.600 euro. Voor de toch al luxueuze Touran Highline is de Business Plusuitvoering ontwikkeld. Hierbij wordt de Businessuitvoering aangevuld met 17 inch lichtmetalen velgen (type Nardo), xenon-verlichting en Park Distance Control. De Plusuitvoering wordt aangeboden voor 1.595 euro en vertegenwoordigt een klantvoordeel van 2.005 euro. De leasetarieven van de Touran Business beginnen bij 565 euro (op basis van 48 maanden en 20.000 kilometer per jaar, exclusief brandstof en exclusief btw via Volkswagen Leasing).

Jetta Business
De Businessuitvoering is uiteraard ook leverbaar voor de Jetta-modellen Trendline, Comfortline en Sportline. De Trendline-uitvoering bevat naast de standaard items ook een multifunctioneel stuur. De Jetta Businessuitvoering heeft een prijs van 995 euro en vertegenwoordigt een klantvoordeel van 1.970 euro. Voor de Comfortline- en Sportlinemodellen omvat de Businessuitvoering ook een cd-wisselaar, acht luidsprekers en een multifunctioneel stuur. Voor beide versies bedraagt de meerprijs 695 euro en komt het klantvoordeel op maar liefst 1.910 euro. Het leasen van de Jetta Business is ook zeer aantrekkelijk: hij is er vanaf 529 euro (op basis van 48 maanden en 20.000 kilometer per jaar, exclusief brandstof en exclusief btw via Volkswagen Leasing).

Passat en Passat Variant als Businessuitvoering
De Passat en de Passat Variant zijn dé zakenauto’s van Volkswagen. Daarom zijn alle uitvoeringen ook leverbaar als Businessuitvoering. Deze uitvoering omvat uiteraard het RNS 300-navigatiesyteem, een middenarmsteun, airconditioning en telefoonvoorbereiding, maar ook een cd-wisselaar, acht luidsprekers, een multifunctioneel stuur en Park Distance Control. Het klantvoordeel kan bij de Trendline met een prijs van 1.495 euro oplopen tot 2.415 euro en voor de Comfortline met een prijs van 1.295 euro tot maar liefst 2.435 euro. Voor de Sportline- en Highline-modellen is de Businessuitvoering verkrijgbaar vanaf 795 euro en loopt het klantvoordeel op tot 2.315 euro. De leasetarieven van de Passat en Passat Variant Business beginnen bij 609 euro en 629 euro (op basis van 48 maanden en 20.000 kilometer per jaar, exclusief brandstof en exclusief btw via Volkswagen Leasing).

Gerelateerde artikelen

Volkswagen en Ford overwegen strategische alliantie

Autonieuws
> Artikel lezen

Volkswagen vertelt meer over R Pikes Peak-racer

Autonieuws
Volkswagen vertelt meer over R Pikes Peak-racer
> Artikel lezen

Golf met 2 motoren en 600 pk(!) beklimt Pikes Peak

Autonieuws
Golf met 2 motoren en 600 pk(!) beklimt Pikes Peak
> Artikel lezen

Volkswagen op koers voor Pikes Peak-record

Autonieuws
> Artikel lezen

Compacte Volkswagen T-Cross leeft nog

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.