Autonieuws

Volkswagen CrossPolo: look-a-like 4x4

Hij staat wat hoger op de wielen en heeft de looks van een 4x4 maar terreinrijden is voor deze auto niet weggelegd. Dit is de nieuwe Volkswagen CrossPolo die de Polo Fun opvolgt.

Volkswagen presenteerde begin dit jaar de vernieuwde Polo. Nu heeft de Duitse autofabrikant ook de Polo Fun vernieuwd. Het model draagt tevens een nieuwe naam; CrossPolo. Aan de buitenkant is de auto herkenbaar aan zijn stoere looks. De voorbumper met geïntegreerde mistlampen heeft de uistraling van een 4x4-bumper. Aan de zijkant zijn de wielkasten voorzien van plastic accenten en de spiegelkappen en dakrails zijn uitgevoerd in aluminium. Aan de achterzijde zien we eveneens een stoere bumper.
 
Interieur
De CrossPolo is leverbaar in zes speciale kleuren. Die kleuren komen terug in het interieur. De bekleding van de stoelen en portieren zijn uitgevoerd in de kleur van de carrosserie. Het stuur, de versnellingspook en de pedalen hebben aluminiumkleurige accenten. De stoelen zijn sportief van vorm en dragen bij aan het stoere karakter van de CrossPolo.
 
Motoren
Volkswagen levert de CrossPolo met diverse benzine- en dieselmotoren. Het benzinegamma zal in Duitsland worden gevormd door de benzinemotoren met vermogens variërend van 64 tot 100 pk. Dieselen kan met de 1.4 TDI (70 pk) en de 1.9 TDI (100 pk). In Duitsland beginnen de prijzen bij € 15.150,- voor de 1.2 liter benzinemotor met 64 pk.

Gerelateerde artikelen

Volledige prijslijst vernieuwde Volkswagen Polo

Autonieuws
Vernieuwde Volkswagen Polo begint bij € 13.490,-
> Artikel lezen

Prijsverlaging en rijkere uitrusting Volkswagen Polo

Autonieuws
Prijsverlaging en rijkere uitrusting Volkswagen Polo
> Artikel lezen

Vernieuwde Volkswagen Polo BlueGT, CrossPolo en BlueMotion

Autonieuws
Meer info over de vernieuwde Volkswagen Polo
> Artikel lezen

Prijskaartje voor Volkswagen CrossPolo

Autonieuws
Prijskaartje voor Volkswagen CrossPolo
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.