Autonieuws

Carver Eternity

Designstudie nieuwe Carver One

Binnenkort gaat de Carver One in serieproductie. Dat neemt niet weg dat Carver nu al in de toekomst kijkt. Met een designstudie, ontworpen door het Japanse designbureau Phiaro, verraste Carver in Tokyo.

Designstudie nieuwe Carver One
De designstudie is ontworpen voor het Japanse designbureau Phiaro en gaat schuil onder de naam P67b Eternity. Phiaro ontwierp deze studie om hun capaciteiten te promoten en het toont eveneens de mogelijkheden van het bijzondere concept van Carver. Volgens Carver is het eveneens een goede formule om de Japanse interesse naar Carver te peilen.
 

Designelementen voor een facelift

Ondanks het feit dat de auto niet bedoeld is als een opvolger voor de Carver One is wel gebleken dat bepaalde designelementen goed in de smaak vallen. Carver sluit dan ook niet uit dat de getoonde designstudie gebruikt kan gaan worden voor de restyling van de Carver One. Het design zal de komende jaren niet veranderen, maar zoals bij elke auto zal ook de Carver One binnen enkele jaren een facelift krijgen.
 

Carver Two

Steeds vaker duiken er geruchten op over de komst van de Carver Two. Carver heeft bevestigd dat deze auto er zal komen maar dat wordt op zijn vroegst eind 2008. De Carver Two wordt een driezitter die in grotere aantallen dan de Carver One zal worden geproduceerd. De getoonde designstudie heeft echter niets te maken met deze Carver Two.
Redactie
Door Redactie
Designstudie nieuwe Carver One
Designstudie nieuwe Carver One
Designstudie nieuwe Carver One

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Zoeken

Merk- & modeldossiers