Autonieuws

​Ook giga-grille voor gefacelifte BMW...

​Ook giga-grille voor gefacelifte BMW 7-serie

Dat er een facelift voor de BMW 7-serie in aantocht was, wist je al. Dat het vierdeurs vlaggenschip de opzienbarende 'nieren' van de X7 SUV aangemeten zou krijgen allicht niet.

​Ook giga-grille voor gefacelifte BMW 7-serie

Update 9 januari 2019– Het lukt nog maar zelden dat een nieuw of vernieuwde auto tot de officiële onthulling onder de pet weet te blijven. Ook de gefacelifte BMW 7-serie slaagt daar niet in. Lekte er gister al een detail uit (een joekel van een grille), vandaag hebben we de Beierse limousine in vol ornaat te pakken. Voorlopige conclusie: zowel de voor- áls achterzijde zijn beduidend strakker geworden.

Enorme 'nieren'

Tot dusver is er slechts één foto voorhanden. Maar die spreekt boekdelen. Ook de 7-serie heeft de grille aangemeten gekregen die sinds de introductie van de X7 de tongen onder autoliefhebbers losmaakt. Enorm zijn de welbekende 'nieren' daarvan. Bovendien lijkt het aangebrachte chroomlaagje meer dan ooit tevoren te glimmen. Een tikkeltje te kitsch voor ons Europeanen? In China smullen ze van dit soort prullaria, en laat dat nu een zeer belangrijke markt zijn voor BMW en de weelderige Sebener in het bijzonder. Alsof de 7-serie al niet genoeg wist te imponeren!

Gemoderniseerde 'angel eyes'

Ook al goed zichtbaar en nieuw is het design van de koplampunits. Zowel de behuizing als de invulling. Beide zijn weer wat strakker geworden. Van de klassieke 'angel eyes' is eigenlijk geen sprake meer. Al het ronde van vroeger is intussen als sneeuw voor de zon verdwenen. Jammer voor de ware BMW-fan, maar begrijpelijk als je vooruitstrevend wilt zijn als automerk. LED-lichttechnologie zal ook standaard zijn. Hopelijk heeft BMW ook aan de kwaliteit gesleuteld en blijken dit soort boze eigenaren voorgoed verleden tijd.

Meer informatie zal volgen zodra BMW dit losgelaten heeft.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
​Ook giga-grille voor gefacelifte BMW 7-serie
​Ook giga-grille voor gefacelifte BMW 7-serie

Zoeken

Merk- & modeldossiers