Autonieuws

Skoda Karoq Scout

Skoda Karoq nu ook als opgeruigde Scout

Ondanks dat het om een SUV gaat kan de Skoda Karoq eigenlijk nog geen vlieg kwaad doen. Dat blijft zo, maar als opgeruigde Scout oogt 'ie iets rebelser dan een regelrechte goedzak.

Skoda Karoq nu ook als opgeruigde Scout
Opvallend genoeg is de hoeveelheid kunststof rond de wielkasten gelijk aan de burgermansversie – dat was vroeger wel anders. Maar een potige skidplate voor- en achteraan, een extra strip over de zij-skirts en stoerder uitgevoerde wielen geven de Skoda Karoq Scout alsnog een ruigere uitstraling. Zilverkleurige spiegelkappen en een handvol Scout-logo's doen de Tsjechen er ook nog bij en voor minder dan 18 inch lichtmetaal doet deze Karoq het af-fabriek niet.

Altijd 4x4

In het interieur pakt het speciale model uit met bruine decoratie, waarvan de sierdelen in de portieren uit echt hout opgetrokken lijken te zijn. Daarnaast is iedere Scout – uiteraard – voorzien van 4x4-aandrijving. Motorisch is er keus uit de 150 pk sterke 1.5 TSI-benzine en twee 2.0 liter diesels, goed voor 150 of 190 pk. Kopen? Dat kan in 2019.
Redactie
Door Redactie

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Skoda Karoq nu ook als opgeruigde Scout
Skoda Karoq nu ook als opgeruigde Scout

Zoeken

Merk- & modeldossiers