Autonieuws

Aston Martin DBS Superleggera

Aston Martin DBS Superleggera doet kiekeboe

Mag je jezelf gelukkig prijzen om als een van de eersten een nog te onthullen model te bewonderen in het geniep, maak je er stiekem een foto van en upload je die op het gehaaide wereldwijde web. Dat is ook niet lief tegenover in dit geval Aston Martin. Hierdoor is de DBS Superleggera, de opvolger van de Vanquish, nu al uitgelekt. Deels althans.

Aston Martin DBS Superleggera doet kiekeboe
Update 26 juni 2018 - Aston Martin kan elk moment het doek trekken van de nieuwe DBS Superleggera, de opvolger van de Vanquish. Publiekelijk welteverstaan, want kennelijk slepen de Britten hun aanstormende vlaggenschip al overal en nergens naartoe voor heimelijk bedoelde previews. Echter aan de beveiliging tijdens die exclusieve voorvertoningen schort het nogal. Hier een tweede kiekje van de super-Brit.

Smartphones toegestaan?

Meestal is bij dergelijke previews zo dat elke camera op welk apparaat ook tijdelijk afgestaan moet worden voordat men de heimelijke showroom betreedt. Kennelijk vond Aston Martin dit niet nodig of heeft de betreffende fotograaf toch een camera naar binnen weten te smokkelen. Iets met de kick van de allereerste willen zijn misschien?

Hoe dan ook, het eerste kiekje van een naakte DBS Superleggera is een feit. Niet dat je hier nu van achterover hoeft te slaan van verbazing, want op de kop af een maand geleden wist onze eigen fotograaf deze foto's al te schieten. Daarmee werd duidelijk dat de DBS Superleggera een visuele evolutie wordt van de huidige Vanquish, bedeeld met stijlkenmerken waarmee de DB11 debuteerde. Alsook de nieuwste Vantage.

Gelukje voor Aston Martin trouwens is dat het frontdesign niet perfect in beeld gebracht kon worden door de rijkelijke TL-verlichting. Die zorgt namelijk voor een behoorlijk psychedelisch effect op de glanzende koets waarnaar je niet te lang wilt kijken.
Redactie
Door Redactie
Aston Martin DBS Superleggera doet kiekeboe

Mis geen belangrijk Aston Martin-nieuws meer

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en mis geen enkel nieuws meer van jouw favoriete merk.

Zoeken

Merk- & modeldossiers