Autonieuws

Zo combineren échte mannen werk en privé

Zo combineren échte mannen werk en privé

Opstaan omdat de wekker gaat, aankleden, ontbijten en tandenpoetsen en hups de auto in om hopelijk enigszins bijtijds op kantoor te geraken. Daar ga je weer. Elke dag hetzelfde riedeltje. Het kan leuk zijn. Maar hoe lang denk of wil je dit volhouden? Verlang je stilletjes nu al naar meer actie naar en op de zaak, meld je dan aan voor de kennismakingsdagen van het Korps Commando Troepen.

Keer op keer blijkt uit allerhande onderzoeken dat een aanzienlijk deel van de Nederlanders met hangende pootjes naar het werk gaat. De voornaamste redenen? Beperkte afwisseling, nog minder actie dan wel collega's waarop niet te bouwen valt of waarmee je niet door een deur kunt. Denk jij er momenteel ook zo over, meld je dan zeker aan voor de kennismakingsdagen van het Korps Commando Troepen, het eliteteam van Defensie. Want actie, afwisseling en collega's waaraan je zelfs je leven kunt vertrouwen zal je dan gegarandeerd krijgen!

Commando, elke dag anders
Het onderwijs beweert het, het Korps Commando Troepen heeft het! Niet omdat deze Special Forces van Defensie het zo nodig wil, maar omdat het een keiharde vereiste is voor behoud van vrede en veiligheid.

Een werkdag van een elitesoldaat is daardoor iedere dag anders. Waarom? De internationale carrière van een commando, want dat is deze baan bij het Korps Commando Troepen, kent namelijk ontelbare scenario's en daarmee telkens weer een andere werkplek en werkzaamheden. Van de gure, onheilspellende berggebieden in Pakistan tot de ondoordringbare jungles van Belize.

Alleen voor de échte man
Een baan die geen dag hetzelfde is, wie wil dat nu niet? Het zijn er velen, zo blijkt. Echter er moet niet vergeten worden dat werken bij het Korps Commando Troepen (lang) niet voor iedereen is weggelegd. Zelfs zij die stelling menen dat ze uit het juiste commandohout gesneden zijn, vallen door de mand tijdens de driedaagse kennismakingsdagen. Besef dus goed waaraan je begint.

Heb je dat herhaaldelijk gedaan (deze te downloaden app helpt), beschik je over een ijzersterke fysieke en mentale conditie en vind jij jezelf niet alleen een dromer maar bovenal een doener, waar wacht je dan nog op? Meld je hier aan en het zou zomaar kunnen zijn dat jij straks als een échte man (of vrouw) naar je werk gaat. Dag-in-dag.

Gerelateerde artikelen

Maserati versterkt zich met Levante GTS

Autonieuws
> Artikel lezen

Aanschouw de Singer Porsche 911 DLS en kwijl

Autonieuws
> Artikel lezen

Weg belastingvoordeel na 200.000ste Tesla

Autonieuws
> Artikel lezen

Sodeknetter! Aston Martin propt V8 in Cygnet

Autonieuws
> Artikel lezen

Toyota Supra ook op Goodwood nog altijd in een velletje

Autonieuws
Toyota Supra ook op Goodwood nog altijd in een velletje
> Artikel lezen