Autonieuws

Suzuki maakt prijzen Grand Vitara bekend

Dit najaar staat de compleet nieuwe Suzuki Grand Vitara bij de dealers. Vooruitlopend daarop maakt de importeur de prijzen bekend van de 3- en 5-deurs Vitara. De Grand Vitara is leverbaar vanaf € 21.999,-.

Suzuki heeft een naam hoog te houden als het gaat om vierwielaangedreven auto’s. De vernieuwde Grand Vitara kenmerkt zich door verbeterde allround 4x4-eigenschappen, mede dankzij de nieuw ontwikkelde permanente vierwielaandrijving. De Grand Vitara wordt leverbaar in twee fraaie carrosserievarianten: als sportieve driedeurs en als zakelijke vijfdeurs.
 
Driedeurs
De driedeurs Grand Vitara is voorzien van een 1.6 liter motor die 106 pk bij 5.900 tpm levert. Deze motor is gekoppeld aan een handmatig bediende vijfversnellingsbak. Verder zijn er van deze praktische SUV drie uitrustingsniveaus beschikbaar, waarvan de basisversie, de 1.6 JX, slechts € 21.999,- kost. De meer luxueuze versie, de 1.6 JLX, staat voor € 23.999,- in de prijslijst, terwijl het topmodel van de driedeurs range, de Grand Vitara 1.6 Exclusive, met € 25.499,- eveneens concurrerend geprijsd is.
 
Vijfdeurs
De ruime vijfdeurs variant van de Grand Vitara wordt aangedreven door een 2.0 liter motor, die goed is voor 140 pk bij 6.000 tpm. Deze krachtbron is gekoppeld aan een handmatig bediende vijfversnellingsbak of aan een automatische viertraps transmissie met lockup, waarvoor een meerprijs van € 2.000,- geldt. Net als de driedeurs uitvoering kenmerkt ook de vijfdeurs Grand Vitara zich door een aangename prijs, waarbij eveneens sprake is van drie uitrustingsniveaus. De prijslijst begint met € 24.999,- voor de basisuitvoering, de 2.0 JX. De meer luxe uitgeruste 2.0 JLX kost € 26.999,-. Het topmodel van de range, de 2.0 Exclusive kost € 28.999,-. Voor metallic lak geldt op alle modellen een meerprijs van € 499,-.
De leaseprijzen voor de Grand Vitara beginnen voor de driedeurs vanaf € 429,- en voor de vijfdeurs vanaf € 485,- per maand.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Suzuki Vitara vanuit het niets

Autonieuws
Nieuwe Suzuki Vitara vanuit het niets
> Artikel lezen

Binnenkort al facelift voor Suzuki Vitara

Spyshots
Binnenkort al facelift voor Suzuki Vitara
> Artikel lezen

Suzuki Vitara-rijden de helft goedkoper

Autonieuws
Suzuki Vitara
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.