Autonieuws

DS 7 Crossback

Presidentiële DS 7 Crossback

De consument moet er nog zeven maanden op wachten maar Emmanuel Macron, de nieuwe Franse president, heeft het eerste ritje gemaakt met zijn gloednieuwe DS 7 Crossback.

Presidentiële DS 7 Crossback

Hij wil de Fransen nog trotser maken op hun land en op hun nationale producten. De rit met zijn DS 7 Crossback was daartoe wellicht een eerste aanzet.

Gepersonaliseerde DS 7 Crossback

Die DS 7 Crossback is speciaal gepersonaliseerd met een open dak, zodat de president de Franse menigte op de Champs-Elysées kon en in de toekomst elders kan groeten. Verder is de auto voorzien van een vlaggenhouder voor de nationale driekleur, 20 inch wielen en items zoals DS Connected Pilot, dat de weg vrijmaakt voor autonoom rijden. De DS-ophanging maakt gebruik van een camera om eventuele oneffenheden in de weg op te vangen zodat de DS 7 Crossback met de president en zijn toekomstige inzittenden over de keien van de grote avenues en snelwegen glijdt.

Willem de Volder
Door Willem de Volder

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Zoeken

Merk- & modeldossiers