Autonieuws

Deze (La)Ferrari ken je nog niet

Wat een waanzinnige machine is de Ferrari 812 Superfast, is het niet? En anders de LaFerrari wel. Toch zijn er mensen die zelfs daarmee geen genoegen nemen. Die willen meer. Of beter gezegd iets anders omdat de gelimiteerde oplage die Ferrari heeft vastgesteld voor hen nog niet exclusief genoeg is. Wanneer een Ferrari-klant er zo over denkt, dan komt Special Projects in beeld. Binnenkort lijkt zij haar volgende one-off te introduceren.

Rijkaards die miljoenen stukslaan op een Ferrari die geheel naar eigen wens zijn gemaakt zijn tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Zonder zo'n bijzondere one-off lijk je er als miljonair dan wel miljardair niet meer bij te horen. En sindsdien zijn de rinkelende kassa's bij Ferrari's maatwerkafdeling Special Projects zowat in de wijde omgeving rondom Modena te horen.

Voor wie?
Ook dit mysterieuze, maar reeds gepatenteerde model moet een fortuin hebben gekost om te ontwikkelen. De LaFerrari heeft overduidelijk als donor gediend, maar verder is de bolide nog volledig in nevelen gehuld. Betreft het hier een one-off in opdracht van en voor een gefortuneerde klant? Is het een speciaal bedankje voor een trouwe samenwerking, zoals de J50? Of gaat Ferrari zichzelf trakteren naar aanleiding van haar 70ste verjaardag? Spannend…

Gerelateerde artikelen

Productie LaFerrari uitgebreid voor slachtoffers aardbeving Italië

Autonieuws
Productie LaFerrari uitgebreid voor slachtoffers aardbeving Italië
> Artikel lezen

Iemand wil van zijn LaFerrari in Nero DS Opaco af

Autonieuws
> Artikel lezen

Extra LaFerrari Aperta voor kinderen in nood

Autonieuws
> Artikel lezen

Ferrari FXX K Evo kan elk moment overkoken

Autonieuws
> Artikel lezen

Tweedehansje: LaFerrari Aperta met 0,0 kilometer op de teller

Autonieuws
LaFerrari
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.