Autonieuws

Voorpret met configurator nieuwe BMW 5-serie

De vanafprijzen mogen dan inmiddels bekend zijn, het duurt nog eventjes voordat de nieuwe BMW 5-serie officieel te bestellen valt (en rijden nog veel langer). Niet getreurd, het alvast samenstellen van je favoriete uitvoering is een deel van de pret. Veel plezier dus met de configurator van de nieuwe 5.

Wordt het de Sport Line, een Luxury Line of ga je met het M-sportpakket op de meest sportieve toer zolang de M5 nog niet is voorgesteld? Aan jouw de keus. Niet voor niets dient BMW de nieuwe 5-serie op met een keur aan specifieke stijlkenmerken. Eenmaal het gewenste exterieur en wielen gekozen kun je door naar je favoriete interieur. De kleur- en decoratiemogelijkheden hiervoor zijn zowaar nog uitgebreider.

Tip: durf eens kleur te bekennen, al hoeft een gitzwarte cockpit niet per se doorsnee te zijn als je fijnzinnig te werk gaat. Afijn, verkies vooral de BMW 5-serie zoals jij heb hem hebben wilt op www.bmw.de. Kun je meteen je Duits bijspijkeren en de technologische hoogstandjes van de nieuwe 5-serie ontdekken. De vanafprijzen ervan vind je hier. Inclusief rijklaarkosten.

Gerelateerde artikelen

BMW M5 zet duizelingwekkend driftrecord van liefst 8 uur

Autonieuws
> Artikel lezen

Iets te trekken? Met deze auto's zit je goed

Autonieuws
Iets te trekken? Met deze auto's zit je goed
> Artikel lezen

BMW pakt primeur met draadloos opladen

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.