Autonieuws

Nieuw: af-fabriek tuning voor Lamborghini's

Lamborghini's opleuken is een lucratieve business. Niet voor niets zijn er zoveel tuners die dat doen. Een doorn in het oog van Lamborghini. Dat wil natuurlijk liever zelf die centen opstrijken.

Lamborghini introduceert daarom af-fabriek tuning voor de Huracan. Ook omdat de aanstaande SuperLeggera nu eenmaal niet voor iedereen is weggelegd. Sommige Huracan-eigenaren willen dan weer wel de lusten van dat topmodel (lees: de heldhaftige uitstraling), en dan is het goed dat men daarvoor voortaan ook bij de fabriek in Sant'Agata kan aankloppen.

OEM heeft streepje voor
Bovendien, Lamborghini is ook niet gek (hoewel dit lang heeft geduurd). Het is bij de Italianen doorgedrongen dat fans van visuele accessoires veel waarde hechten aan OEM-producten. En zodoende hoopt Lamborghini dat klanten hun portemonnee nog wat verder leegschudden in haar showrooms dan die van Vorsteiner, Mansory of DMC.

Aerokit
Lamborghini neemt dan weer niet de moeite zich te onderscheiden van de tunersmassa. De fabrieksaccessoires waaruit gekozen kan worden bestaat namelijk uit het welbekende riedeltje. Een additioneel spoilertje hier, een opstaand lipje daar en speciale wielen. Die laatste meten 20 inch in diameter en worden aan de Huracan vastgeschroefd via één centrale wielmoer. Wil je een look die neigt naar de Huracan Super Trofeo of GT3, ga dan ook voor de dubbele striping.

Gerelateerde artikelen

Paus krijgt Lamborghini cadeau en wijst 'm af

Autonieuws
> Artikel lezen

Racebeest: Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo

Autonieuws
> Artikel lezen

Italiaanse politie heeft niet genoeg aan één Lamborghini

Autonieuws
> Artikel lezen

Het weekend in met de extatische Lamborghini Huracan Performante

Autonieuws
> Artikel lezen

Voel je een beter mens door de pauselijke Lamborghini Huracan te kopen

Autonieuws
> Artikel lezen

Lamborghini 'Huracam' is 's werelds snelste filmauto

Autonieuws
Lamborghini 'Huracam' is 's werelds snelste filmauto
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.