Autonieuws

Porsche Macan (met viercilinder) bij de dealers

Wie de ideale Porsche voor 365 dagen per jaar zoekt, zal al snel uitkomen bij de Macan. De Macan biedt het beste van alle werelden. Hij is relatief compact, wendbaar en toch ruim. Maar ook luxueus, vlot en tegelijk comfortabel en economisch dankzij de nieuwe viercilinder turbomotor.

De Macan is er vanaf € 69.400,-. Qua prestaties staat de Macan zijn mannetje. Met 252 pk en 370 Nm onder de rechtervoet duurt de acceleratie van 0 naar 100 km/h slechts 6,7 seconden. De topsnelheid ligt op 229 km/h, terwijl als benzineverbruik een gemiddelde van 7,2 l/100 km wordt opgegeven.

Porsche Connect
De Macan is uitgerust met het nieuwste Porsche Communication Management (PCM). Ook nieuw is Porsche Connect (Plus), dat als optie wordt aangeboden. Tezamen geniet je hiermee van een uitgebreid, online infotainmentsysteem met geïntegreerde navigatie en real-time verkeersinformatie als troef. Een file omzeilen is met PCM dan ook kinderlijk eenvoudig. Online (Google) Search, het geïntegreerde Google Earth en Google Street View leveren de helpende hand bij het vinden van een spontane lunchlocatie of een vermakelijk tussendoortje.
“Een file omzeilen is met PCM dan ook kinderlijk eenvoudig.”

Handig is ook de draadloze internettoegang. Dankzij de ingebouwde WiFi hotspot-functie kunnen meerdere personen met compatible apparaten, zoals bijvoorbeeld een laptop, tablet of smartphone, gebruikmaken van de stabiele internetverbinding. Onderweg naar je favoriete muziek luisteren? Ook van die markt is de Porsche Macan met Porsche Connect (Plus) thuis. Met Apple Carplay of de Connect Apps bedien je via het centrale scherm muziekdiensten als Spotify, Napster en Radio.net en heb je toegang tot onbeperkt luisterplezier.
“Wie de ideale Porsche voor 365 dagen per jaar zoekt, zal al snel uitkomen bij de Macan”

Handige app
Als aanvulling op het optionele Porsche Car Connect heeft Porsche een speciale, gratis te downloaden app ontwikkeld voor iOS- en Android-smartphones. Dit stelt de gebruiker in staat bepaalde functies van de Macan op afstand te bedienen en gegevens over de auto op te roepen. Denk hierbij aan het vergrendelen van de portieren, de spiegels inklappen of het opvragen van het brandstofpeil, de bandenspanning, de afgelegde afstand en de actieradius. Ook het Porsche Vehicle Tracking System kan rechtstreeks via de app worden bediend. Bovendien kun je snel een automatische pechoproep uitsturen of verhinderen dat je auto wordt gestart. Is dit alles iets te veel van het goede om te verwerken voor nu? Maak dan een afspraak bij de Porsche dealer voor een kennismaking met de Porsche Macan.

(advertorial)

Gerelateerde artikelen

Overtreffende trap: Porsche Macan Turbo Performance

Autonieuws
> Artikel lezen

5 kleurrijke Porsches Macan herdenken Le Mans-successen

Autonieuws
5 kleurrijke Porsches Macan herdenken Le Mans-successen
> Artikel lezen

Zou jij 160 mille voor deze Porsche Macan betalen?

Autonieuws
> Artikel lezen

Twee keer kijken naar gefacelifte Porsche Macan

Autonieuws
> Artikel lezen

Kekke kleur voor vernieuwde Porsche Macan

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.