Maak kans op een reis naar Zweden (in een Volvo)

Maak kans op een reis naar Zweden (in een Volvo)

Sla twee vliegen in één klap: maak een proefrit in de Volvo van je dromen en maak daarbij tegelijkertijd kans op een reis naar Zweden. Uiteraard met een Volvo als vervoer.

Zie jij het wel zitten om een bezoek te brengen aan de hippe designshops, restaurants en te genieten van de uitgestrekte natuur? Dan is dit je kans om een onvergetelijke reis door Zweden te winnen.
“Kamperen in de prachtige natuur of heerlijk shoppen en eten in de hippe steden Stockholm, Göteborg of Malmö?”

Maak in de periode van 24 mei t/m 30 juli 2016 een proefrit in een nieuwe Volvo en ontvang daarbij een persoonlijke actiecode. Met die code maak jij kans om in de week van 15 augustus tot een van de drie winnaars te worden verkozen.

Een reis naar Zweden inclusief een Volvo
Behoor jij tot de gelukkigen dan ga je samen met Buro Scanbrit een autoreis naar Zweden uitstippelen. Kamperen in de prachtige natuur of heerlijk shoppen en eten in de hippe steden Stockholm, Göteborg of Malmö? Of toch liever een actieve outdoor-vakantie, een boeiende rondreis of citytrip? Zweden is van alle markten thuis. Vanzelfsprekend stelt de Volvo-dealer een Volvo beschikbaar voor de reis. De reis heeft een waarde van 3.000 euro.

Wil jij een proefrit maken? Kijk dan op www.fanvanzweden.nl. Wees er overigens snel bij, want momenteel profiteer je ook van maximaal 6.000 euro voordeel op de Nordic Editions van de V40 en V60, van 15% bijtelling op de Volvo V60 Twin Engine Lease Edition en Special Edition en wie privé geen zorgen wil hebben kan bovendien gaan voor de Volvo Private Lease-aanbiedingen. Alle reden dus om snel op www.fanvanzweden.nl te kijken.