Autonieuws

Deze 918 Spyder kost nog altijd evenveel als nieuwe Cayman GTS

Dat er echt heel wat moet gebeuren voordat een exotische auto naar de eeuwige jachtvelden wordt gestuurd, getuigt deze Porsche 918 Spyder.

We zien de man die de shredder bedient al geniepig grimassen. Maar helaas voor hem. Hij zal zijn mechanische zeis op iets anders dan deze Porsche moeten botvieren. Want wat nauwelijks meer dan een hoopje koolstofvezel en enkele geschikte onderdelen voor leuke decoraties lijkt te zijn, vertegenwoordigt tezamen nog altijd de nieuwwaarde van een Porsche Cayman GTS. Oftewel, zo'n 100.000 dollar.

Reparatiemarge
Onbegrijpelijk? Misschien. Maar weet dat een puntgave 918 Spyder op het moment van schrijven al gauw 1,5 miljoen opbrengt. De persoon die een ton overheeft voor dit ogenschijnlijke wrak kan dus gerust nog eens 1,4 miljoen aan een volledige reparatie spenderen voordat hij verlies draait.

Wie weet wordt er zelfs alsnog winst gemaakt. Het is namelijk relatief zeker dat de prijzen van de 918 Spyder een stijgende lijn zullen laten zien. Zo gaat dat u eenmaal met zeldzame supercars, zowel met klassieke als (hyper)moderne.

Praktisch nieuw
Het klinkt misschien gek, maar deze Porsche 918 Spyder, die met oplagenummer 830 van de band rolde, is praktisch nieuw. Bekijk de foto van de kilometerteller maar eens. Gezien? Dan begrijp je vast waar wij op doelen.

Heb jij overigens ook een kapotte of schade auto waarvoor je nog een paar centen wilt ontvangen? Kijk eens op www.kapotteauto-verkopen.nl voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Politie Dubai vangt boeven met Porsche 918

Autonieuws
> Artikel lezen

Dit kosten de onderdelen van een Porsche 918 Spyder

Autonieuws
> Artikel lezen

Visueel vergapen aan 19 x Porsche 918 Spyder in de Alpen

Autonieuws
19 x Porsche 918 Spyder
> Artikel lezen

Kersenrood voor laatst gebouwde Porsche 918 Spyder

Autonieuws
Kersenrood voor laatst gebouwde Porsche 918 Spyder
> Artikel lezen

Wat als de Porsche 918 een motorfiets zou zijn?

Lifestyle & design
> Artikel lezen

'Opvolger Porsche 918 Spyder laat nog jaren op zich wachten'

Autonieuws
'Opvolger 918 Spyder laat nog jaren op zich wachten'
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.