Autonieuws

Lamborghini prijst Huracan LP580-2 en Spyder

Enkele maanden geleden werd de Lamborghini Huracan LP580-2 met veel enthousiasme ontvangen. Niet zo gek, want louter achterwielaandrijving is in de regel opwindender sturen dan permanente vierwielaandrijving. Maar ook qua prijs is de LP580-2 de betere keus. Of wordt het toch de nieuwe Spyder? De prijzen zijn in elk geval bekend nu.

Dertig pk minder dan de LP610-4, hoeveel merk je daar in de praktijk nu werkelijk van? Het is een denkbeeldige vraag die al gauw opdoemt als daar louter achterwielaandrijving en een gewichtige zak vol 30.000 euro aan bespaard geld tegenover staat. Zoveel lager is namelijk de vanafprijs van de Huracan LP580-2 versus de 610 pk sterke versie met veredelde quattro-aandrijving. Toch mooi meegenomen, ook al is dit voor de doorsnee Lamborghini-kopers een fooitje.

LP610-4 Spyder
Een koopje is de LP580-2 evenwel nog altijd niet. Pon Luxury Cars, de importeur van Lamborghini in Nederland, heeft de vanafprijs namelijk vastgesteld op € 244.341,-. Snelle rekenaars weten dan al dat de LP610-4 voortaan circa 274.000 euro kost. Om precies te zijn € 273.672,-.
Ook is reeds bekend voor hoeveel de eveneens nieuwe LP610-4 Spyder in de boeken komt te staan. Daarin maak je de blits voor € 294.182,-.

Gerelateerde artikelen

Het weekend in met de extatische Lamborghini Huracan Performante

Autonieuws
> Artikel lezen

Italiaanse politie heeft niet genoeg aan één Lamborghini

Autonieuws
> Artikel lezen

Paus krijgt Lamborghini cadeau en wijst 'm af

Autonieuws
> Artikel lezen

Voel je een beter mens door de pauselijke Lamborghini Huracan te kopen

Autonieuws
> Artikel lezen

Lamborghini 'Huracam' is 's werelds snelste filmauto

Autonieuws
Lamborghini 'Huracam' is 's werelds snelste filmauto
> Artikel lezen

Racebeest: Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.