Autonieuws

Gelekt: de nieuwe Skoda Superb

Eigenlijk had Skoda pas vanavond om 20.30 uur deze afbeeldingen vrij willen geven, maar het internet was weer eens te snel. De Tsjechische website SkodaHome heeft de primeur voor hun 'eigen' merk verpest door deze foto's te vroeg op internet te zetten. Wij kunnen hierdoor een eerste blik werpen op de nieuwe Superb.

De details moeten we je nog schuldig blijven, die zijn nog 'geheim' tot vanavond 20.30 uur. Maar het design kan wel alvast even op ons inwerken. Voor zover dat nodig is. Skoda heeft voor de bekende weg gekozen. Maar, eerlijk is eerlijk, het ziet er wel verrassend strak uit. Scherpe lijnen en vouwen geven de carrosserie diepte. De Superb oogt heel modern en ondanks zijn enorme afmetingen helemaal niet lomp. Iets waar zijn voorganger wel mee te maken had.

Live vanuit Praag
Wij zijn momenteel in Praag en zijn vanavond live getuige van de onthulling van de nieuwe Superb. We houden je via onze Facebook, Twitter en Instagram live op de hoogte en publiceren rond 20.30 uur ook alle details van de nieuweling.

Gerelateerde artikelen

Skoda-dealer laat klanten kiezen: Superb of BMW 5?

Autonieuws
Skoda-dealer laat klanten kiezen: Superb of BMW 5-serie?
> Artikel lezen

De zuinigste Skoda Superb ooit is er

Autonieuws
> Artikel lezen

Eerste rij-indruk nieuwe Skoda Superb

Autotests
Eerste rij-indruk nieuwe Skoda Superb
> Artikel lezen

Nu al een facelift voor Skoda Superb?

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.