Autonieuws

Prijzen Ford Mustang - nu al! - flink gedaald

Goed nieuws voor wie zich heeft verlekkerd aan een nieuwe Ford Mustang. De prijzen zijn, nog geen maand na de bekendmaking, fors gedaald. Tot maar liefst 7.500 euro zelfs!

Ons belastingklimaat zit voor sommige auto's niet mee. De Ford Mustang is daar een uitstekend voorbeeld van. We schreven op 21 januari nog dat je voor een Mustang Convertible V8 beter in België kunt gaan wonen. Die kostte aanvankelijk € 116.195,- in ons land terwijl je er in België voor 46 mille al eigenaar van bent. Dat zat Ford Europa blijkbaar toch ook niet helemaal lekker. Om de 'prijzen in Europa meer te harmoniseren' heeft het concern de nodige prijswijzigingen doorgevoerd.

Automaat blijft ongekend duur
Op de instapper, de Mustang met 314 pk sterke 2.3 liter EcoBoost, hangt voortaan een prijskaartje van € 47.600,-. Dat is een prijsverschil van 7,5 mille oftewel bijna 15%. Procentueel is het verschil op de nog altijd prijzige V8 veel minder groot. Die kost voortaan € 104.500,-. Wie trouwens niet zelf wil schakelen moet nog altijd wel stevig in de buidel tasten. Een automaat aan de 2.3 EcoBoost hangen betekent minimaal € 70.700,- aftikken.

Gerelateerde artikelen

Shelby 1000: Ford Mustang met meer dan 1.000 pk

Autonieuws
Shelby 1000: Ford Mustang met meer dan 1.000 pk
> Artikel lezen

Ford doet geheimzinnig rond Bronco en Shelby GT500

Autonieuws
> Artikel lezen

Ford Mustang Bullit: brullend eerbetoon aan Steve McQueen

Autonieuws
Ford Mustang Bullit
> Artikel lezen

Gefacelifte Ford Mustang scheurt Europa binnen

Autonieuws
Ford Mustang
> Artikel lezen

Hoe de originele Ford Mustang 'Bullit' een goed bewaard geheim bleef

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.