Autonieuws

Weer een stukje van de Audi Q7!

Eerder al konden wij wat beelden tonen van de nieuwe Audi Q7. Audi´s SUV wordt stukje bij beetje onthuld en het was nu de beurt aan de voorkant en zijkant. De achterkant wordt angstvallig geheim gehouden.

Het is zo langzamerhand een spelletje aan het worden. Audi onthult stukje bij beetje haar nieuwe modellijn in de vorm van een SUV. De Q7, zoals de auto door het leven zal gaan, is een flinke SUV. Hij moet gaan concurreren met auto´s als de Volkswagen Touareg, Mercedes ML-klasse, BMW X5 en Porsche Cayenne. Het grote voordeel van de Audi ten opzichte van zijn concurrenten is de interieurruimte. In de Q7 is namelijk plaats voor 7 personen.
 
Spionage
Een tijdje geleden toonden wij al foto´s (en zelfs een video) van een gecamoufleerde Q7 in de woestijn maar ook van het definitieve model in een donkerere ruimte. Audi blijft het spelletje doorspelen want hoe meer publiciteit, hoe beter het is. Dat het met de publiciteit wel goed zit blijkt wel. Ook Autowereld.com gaat hier niet natuurlijk graag in mee want we willen je de foto´s niet onthouden.
 
IAA Frankfurt
In september presenteert Audi de Q7 op de IAA in Frankfurt. Tot die tijd zal Audi stukje bij beetje wat meer van de auto laten zien. Wat zou de volgende stap zijn? Wat ons betreft de achterkant want daar zijn we zeer benieuwd naar. Zal die net zoveel lijken op de Pikes Peak Quattro als de Q7 die we tot nu toe gezien hebben?
 

Gerelateerde artikelen

Audi SQ7 TDI: 435 pk en elektrische supercharger

Autonieuws
Audi SQ7 TDI
> Artikel lezen

Autotest | Audi Q7 TDI e-tron quattro

Autotests
Autotest | Audi Q7 TDI e-tron quattro
> Artikel lezen

Audi lepelt viercilinder-turbobenzine in Q7

Autonieuws
Audi lepelt viercilinder-turbobenzine in Q7
> Artikel lezen

Audi Q7 e-tron TDI (15%) te bestellen

Autonieuws
En de prijs van Audi Q7 e-tron (15%) is...
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.