Autonieuws

Dashboard Jaguar XE in presentatie InControl Remote

Het aftellen naar de nieuwe Jaguar XE is begonnen. Op 8 september zal de onthulling plaatsvinden en in de aanloop naar dat moment hebben we al diverse glimpen kunnen opvangen van het exterieur. Het interieur daarentegen is nog een groot geheim. Tot nu.

Mondjesmaat worden er details over de nieuwe XE vrijgegeven en dit keer is het – eindelijk – de beurt aan het binnenste van de ‘baby’-Jaguar. Als hoofdnieuws brengt Jaguar de nogal voor de hand liggende functies van het nieuwe InControl Remote-infotainmentsysteem en head-up display aan het licht, maar eigenlijk vinden we de cutaway-‘blauwdruk’ van wat het dashboard van de nieuwe XE lijkt te zijn veel interessanter. Een blik daarop was ons immers nog niet eerder gegund. 

F-type
Pin ons er niet op vast, omdat het dashboard slechts in hoofdlijnen wordt prijsgegeven, maar het eerste waar wij aan dachten bij het zien van het dashboard-geraamte, was het binnenste van de X-type. En laat die vroegere middenklasser nu net de voorganger van de XE zijn, maar waaraan Jaguar absoluut geen mooie herinneringen heeft overgehouden. Opmerkelijk.

Meer over de Jaguar XE weten? Lees hier ons dossier over de aanstaande Brit.

Gerelateerde artikelen

Jaguar’s nieuwe XE voor het eerst voor de lens

Spyshots
Jaguar’s nieuwe XE wordt al getest
> Artikel lezen

Superexclusieve Jaguar XE SV gemist? Arden biedt soelaas

Tuning & styling
> Artikel lezen

Jaguar XE: wat weten we tot nu toe?

Autonieuws
Gewichtsbesparing
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.