Autonieuws

Allesbehalve onopvallend: Range Rover Sport Stealth Pack

Land Rover maakt het meest sportieve model in haar gamma, de Range Rover Sport, leverbaar met het Stealth Pack. Onopvallender wordt hij er niet van, maar stijlvol is het zeker.

Degenen die weten wat het woordje 'stealth' inhoudt zullen al wel doorhebben dat het niet echt past bij een auto als de Range Rover Sport. Ondanks zijn slanker geworden lijf is het nog altijd een auto van formaat en gaat opvallen hand in hand met deze 'RR'. Het Stealth Pack is dan ook niet in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat de Range Rover Sport zich opeens moeiteloos tussen het plebs kan mengen, maar om de SUV juist nog markanter te laten ogen.

Zwart
Wat Land Rover met de Range Rover Sport Stealth Pack in gedachten heeft is iets sinisters. Vrijwel elk exterieurdetail is namelijk in het zwart gespoten, te weten in het Satin Black of Gloss Black. Zo zijn de grille en zijn omlijsting, het 'Range Rover'-woordmerk op motor- en achterklep, bodembescherming van de bumpers en de bovenste spiegelkappen in het zwart gespoten, om er maar een paar te noemen. Daarnaast zijn de behuizingen van de koplampen en achterlichten van een Stealth-afwerking voorzien en rolt de Range Rover Sport met Stealth Pack op 21 inch negenspaaks of 22 inch vijfspaaks velgen, eveneens in Satin Black en met Gloss Black-wielmoeren. Het pakket is met elke lakkleur te combineren, maar is wel enkel leverbaar wanneer je het HSE Dynamic- of Autobiography Dynamic-uitrustingsniveau hebt geselecteerd.

Op 26 juni maakt de Land Rover Range Rover Sport Stealth Pack zijn debuut op het Goodwood Festival of Speed, waarna hij later dit jaar in de verkoop gaat.

Gerelateerde artikelen

Breder dan breed: Startech Range Rover Sport Widebody

Tuning & styling
Breder dan breed: Startech Range Rover Sport Widebody
> Artikel lezen

Piet Boon ontwerpt Range Rover Sport 'army'

Autonieuws
Piet Boom ontwerp Range Rover Sport 'army'
> Artikel lezen

Range Rover Sport trotseert 'stairway to heaven'

Autonieuws
Range Rover Sport trotseert 'stairway to heaven'
> Artikel lezen

Range Rover Sport P400e aan de stekker

Autonieuws
> Artikel lezen

Excentriek gecamoufleerde Range Rover Sport RS op de Ring

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.