Autonieuws

Renault Clio RS Monaco GP voor kleine 30 mille van jou

Op de Autosalon van Genève zagen we deze dikkere uitvoering van de Renault Clio RS al staan, maar welk geldbedrag Renault er voor vroeg was nog niet bekend. Nu wel: de hitsige Clio RS Monaco GP is vanaf € 29.490,- te bestellen.

Wat de Renault Clio RS Monaco GP op het eerste oog voor je in petto heeft is uiterlijk schoon. De two-tone kleurstelling springt daarbij meteen in het oog, die het witte Givre Nacré combineert met Noir Étoile. Details als de spiegelkappen, diffuser en de 17 inch velgen zijn eveneens in het zwart uitgevoerd voor een knallend contrast.

Optiepakketjes
Renault monteert verder een aantal standaardopties op de Monaco GP, want de meerprijs van € 3.500,- ten opzichte van een normale Clio RS wordt niet alleen door de bijzondere kleurstelling opgevuld. Speciale 'RS' lederen bekleding met verwarmbare voorstoelen en het R-link multimedia- en navigatiesysteem zijn namelijk ook standaard aanwezig op deze Fransman. Extra opties in de vorm van parkeersensoren of bijvoorbeeld het CUP-sportonderstel zijn nog altijd te bestellen.
Onderhuids is overigens niets veranderd ten opzichte van de normale Clio RS: er schuilt nog altijd een 1.6 liter turbomotor met 200 pk in het vooronder.

Gerelateerde artikelen

Renault Clio diesel behoudt 14% bijtelling in 2015

Autonieuws
Renault Clio diesel volgend jaar weer 14% bijtelling
> Artikel lezen

Vernieuwde Renault Clio: stapje hogerop

Autonieuws
Renault Clio
> Artikel lezen

Renault Clio RS als exclusieve Monaco GP

Autonieuws
Renault Clio RS ook als Monaco GP
> Artikel lezen

Volgende Renault Clio Gordini overklast RS

Autonieuws
Volgende Renault Clio Gordini overklast RS
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.