Autonieuws

Warming-up: Kia Picanto World Cup Edition

Als hoofdsponsor van het aankomende WK in Brazilië moet Kia natuurlijk met iets bijzonders op de proppen komen. Dat doen ze in de vorm van een dik uitgeruste Picanto World Cup Edition.

Het is in feite alsof de voetballers de kleedkamers binnenlopen, nu in april. Over twee maanden begint het WK namelijk pas en dus moeten de spelers nog warm worden voor het grote werk. Kia loopt echter alvast op de zaken vooruit en lanceert deze Picanto World Cup Edition als opwarmertje.

Sta ik in de basis, coach?
In de basisopstelling van het Picanto-elftal staan de opties die ook in het BusinessLine-pakket te verkrijgen zijn. Geheel in stijl vermeldt Kia daarom ook elf opties die standaard op de Picanto World Cup Edition te vinden zullen zijn. Het noemen van de opstelling begint bij standaard aanwezige airco, gevolgd door een geïntegreerde radio/CD-speler met Bluetooth connectiviteit, elektrische ramen in de voor- en achterportieren, projectielampen met LED-dagrijverlichting en mistlampen en achterlichten met LED-techniek. Op het middenveld vinden we een Auto Light Control-functie die met een lichtsensor bepaalt of de verlichting aan moet of niet, centrale deurvergrendeling en elektrisch verstelbare- en verwarmbare buitenspiegels, terwijl de spitsen worden vertegenwoordigd door een lederen stuurwiel, een lederen pookknop en de sterspeler van het elftal: 14 inch zwarte R-Sport velgen. Het tenue is in zwart/witte InnoSkin-bekleding uitgevoerd. De coach, of in dit geval de bestuurder, kan via een SuperVision-instrumentarium de statistieken van de wedstrijd aflezen. Een 1.0 liter of 1.2 liter CVVT-benzinemotor met respectievelijk 63 pk en 85 pk stuwt de spelers voort richting het doel.

Voordeelregel
Kia past als een scheidsrechter de voordeelregel toe, door te beloven dat de World Cup Edition een totaalvoordeel van € 1.750,- biedt. Dit wordt berekend door de meerwaarde van de aanwezige opties ten opzichte van de normale BusinessLine-Picanto, wat uitkomt op € 500,-. Het restant wordt verzorgd door een inruilpremie van € 1.250,- die op normale Kia Picanto's geldt. Zonder deze inruilpremie begint de Kia Picanto World Cup Edition op € 11.495,-. Een keeper?

Gerelateerde artikelen

Vernieuwde Kia Picanto (incl. prijzen)

Autonieuws
Vernieuwde Kia Picanto ook al voorzien van prijzen
> Artikel lezen

Nieuwe Kia Picanto al gepresenteerd in schetsen

Autonieuws
> Artikel lezen

GoodMorning South Korea: facelift voor Kia Picanto

Autonieuws
GoodMorning South Korea: facelift voor Kia Picanto
> Artikel lezen

Verjongingskuur voor Kia Picanto aanstaande

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.