Autonieuws

AutoRAI maakt comeback in 2015!

Is dat even goed en verrassend nieuws! De AutoRAI zal terugkeren, en wel op vrijdag 17 tot en met zondag 26 april 2015. De locatie is als vanouds de gigantische beursvloer van de Amsterdam RAI.

Nadat de AutoRAI van 2013 werd afgeblazen (omdat onvoldoende auto-importeurs vertrouwen hadden in de bestaande formule) zag het er eventjes uit dat het bekendste en grootste autofeest van ons land misschien wel nooit meer zou terugkeren. De uitlaatklep voor auto-minnend Nederland die daarvoor al meer dan een eeuw elke twee jaar plaatsvond zou daarmee verloren gaan en dat kon niet de bedoeling zijn, vond onder andere de RAI Vereniging. Een nieuwe beursformule werd zodoende bedacht. Eentje waarin veel auto-importeurs, toch het fundament voor elke AutoRAI, zich wel konden vinden. En die is er gevonden, waardoor er nu gemeld kan worden dat autoliefhebbers vanuit alle windstreken van Nederland maar ook daarbuiten weer samen kunnen komen in Amsterdam RAI.

Alle merken
Met gepaste trots meldt de organisatie dat vrijwel alle in Nederland vertegenwoordigde auto merken zich nu al ingeschreven hebben voor AutoRAI 2015 en elk met een eigen stand zichbaar zullen zijn. “We zijn bijzonder blij dat we de autoliefhebbers in Nederland weer een AutoRAI kunnen geven. De afgelopen jaren hebben we veel positieve berichten ontvangen van voormalige bezoekers, die graag weer net als vroeger naar de RAI willen om hun autogeluk op te kunnen. Gelukkig hebben we met de importeurs de juiste formule gevonden waarmee we weer het grootste auto-evenement van Nederland kunnen vieren. Ook auto-onderdelen en -accessoires zullen een belangrijke plek krijgen op de beurs. Dat AutoRAI 2015 doorgaat is nu 100% zeker!”, aldus een opgewekte Joost ’t Hooft, beursmanager van AutoRAI.

Merkenstands
Hoe de AutoRAI 2015 precies vorm heeft is nog een verrassing laat Olaf de Bruijn, directeur RAI Vereniging, weten. “Met de ervaringen uit het verleden en de voorkeur vanuit zowel bezoekers als importeurs voor merkenstands waren de randvoorwaarden in elk geval duidelijk. Zeker is dat een dag voordat de nationale autobeurs haar deuren voor het publiek opent de officiële Vakdag zal plaatsvinden. Deze dag, die alleen voor genodigden is, wordt gecombineerd met Fleet Expo, het vakevenement voor fleetmanagers. Ook zal op die avond een Exclusieve Preview voor genodigden plaatsvinden. Vanaf vrijdag 17 april zijn de publieksdagen met op de doordeweekse dagen een avondopenstelling tot tien uur ’s avonds. De 2015-editie van AutoRAI is de 58ste en wordt gehouden van 17 tot en met 26 april 2015 in Amsterdam RAI.

Gerelateerde artikelen

Autosalon Rotterdam alternatief AutoRAI

Autonieuws
Autosalon Rotterdam alternatief AutoRAI
> Artikel lezen

Volvo rijdt nieuwe S60 in de spotlights

Autonieuws
> Artikel lezen

Kwart meer bezoekers voor AutoRAI 2011

Autonieuws
Kwart meer bezoekers voor AutoRAI 2011
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.