Autonieuws

Lamborghini start teaseruitbarsting Cabrera

Dit is de eerste van ongetwijfeld nog vele teaserprikjes dat Lamborghini in de aanloop naar de onthulling van de Cabrera de wereld in slingert. Met de cryptische omschrijving ‘Luister naar je instinct’ maken de Italianen ons warm voor hun nieuwste generatie supercar.

De Gallardo is nog nauwelijks uitgezwaaid of Lamborghini vuurt het startschot al af voor de teasercampagne van de Cabrera. Of moeten we Hexagon zeggen? Dat is immers de naam die de Italianen verbinden aan het nieuwe model gedurende dit teaseroffensief. Wat zijn benaming voorlopig ook is, het geblèr van de Lambo is machtig.

5.2 liter V10
‘Ontdek het gebrul van de nieuwe creatie van Lamborghini. Het zal pas het begin zijn’, belooft de fabrikant uit Sant´Agata Bolognese. Op de teasersite kan de bezoeker met een klik op de startknop de 5.2 liter V10 tot leven wekken. Een luidkeelse brul van de tiencilinder is het effect. Het is een prachtige akoestiek die ons doet verlangen naar meer. We wisten de Cabrera al eens te spotten maar we kunnen niet wachten op nadere officiële informatie.

R8-techniek
Hoe lang het nog duurt voor hij metterdaad onthuld wordt valt te bezien. Wat we al weten is dat ‘ie de beschikking krijgt over een vracht aan Audi-technologie, afkomstig van de vernieuwde R8. Het vermogen van rond de 600 pk zal het nieuwe Italiaanse raspaard op alle vier de wielen afvuren. Ook een achterwiel aangedreven Cabrera zit in de pijplijn en de verwachting is dat Lamborghini enkel een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling ter beschikking stelt.

Gerelateerde artikelen

Het weekend in met de extatische Lamborghini Huracan Performante

Autonieuws
> Artikel lezen

Paus krijgt Lamborghini cadeau en wijst 'm af

Autonieuws
> Artikel lezen

Voel je een beter mens door de pauselijke Lamborghini Huracan te kopen

Autonieuws
> Artikel lezen

Lamborghini 'Huracam' is 's werelds snelste filmauto

Autonieuws
Lamborghini 'Huracam' is 's werelds snelste filmauto
> Artikel lezen

Italiaanse politie heeft niet genoeg aan één Lamborghini

Autonieuws
> Artikel lezen

Racebeest: Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.