Autonieuws

BMW 4-serie Cabriolet kan besteld worden

De orderboeken van de nieuwe BMW 4-serie Cabriolet zijn geopend. Wie snel bestelt kan nog voor de warme lentestralen rijden.

Bestellen kan vanaf € 57.500,- en voor dit geld rijd je de BMW 420d Cabriolet. De achterwielen worden dan aangedreven door een 184 pk sterke viercilinder-diesel. De voordeligste benzinevariant is voorlopig de 428i, die minstens € 58.000,- kost en over 245 pk beschikt. In een later stadium wordt de 4-serie Cabrio betaalbaarder door de komst van de 420i. Ook de 430d Cabrio en de 435d met xDrive-vierwielaandrijving komen later in 2014 het leveringsprogramma versterken. Het absolute topmodel zal de M4 Cabrio worden, die zijn opwachting in de loop van 2015 maakt. Tot die tijd zal de 435i Cabrio de snelste en tegelijk duurste motorisering zijn. Die 306 pk sterke cruiser is er vanaf € 69.000,-.

Specifieke uitvoeringen
Klanten kunnen hun 4-serie Cabrio vanaf de basisuitrusting helemaal naar eigen wens samenstellen maar ook starten vanuit de drie specifieke ‘Lines’. Er is keuze uit de Sport, Modern en Luxury Line en elk heeft zijn eigen specifieke stijlkenmerken. Sportieve rijders kunnen zich tevreden stellen met de versie voorzien van M Sport-pakket. Een handbak is overigens op alle motoren standaard. Een 8-traps automaat optioneel.

Gerelateerde artikelen

Competition Package maakt BMW M3 en M4 sneller

Autonieuws
BMW Competition Package M3 en M4
> Artikel lezen

Verfijningen voor complete BMW 4-serie

Autonieuws
Verfijningen voor complete BMW houdt 4-serie
> Artikel lezen

Alpina B3/B4 S BiTurbo sjezen M3/M4 voorbij

Autonieuws
> Artikel lezen

Goedmakertje: BMW M4 Cabrio 30 Jahre Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.