Autonieuws

Oeps: BMW 4-serie Cabriolet gelekt

Dat was toch niet geheel de bedoeling. Op deze platen zien we de 4-serie Cabriolet in vol ornaat, terwijl BMW die voordracht toch echt een maandje later in de planning had. BMWblog wist de kiekjes, afkomstig uit een officiële Belgische BMW-accessoirebrochure, te detecteren zodat wij de zomergast poedelnaakt kunnen bekijken.

We zagen de 4-serie Cabrio al meermaals in schaarse kledij op diverse spyshots, dus het exterieur van de BMW omhelst weinig verassingen. Evenals de huidige BMW 3-serie Cabriolet ontvang de 4-serie een stalen vouwdak. Dat geeft hem een coupé-achtige lijn, maar het betekent wel dat de weegschaal de nodige extra kilo’s verklikt.

Motorenpallet
Motorisch gezien heeft de Cabriolet dezelfde motoren tot zijn beschikking als zijn dichte evenknie. Dat betekent dat de basis-benzine een 420i met 184 pk zal zijn. Daarnaast is er de 428i met 245 pk en de 435i met 306 pk verkrijgbaar. Dieselen is uiteraard ook mogelijk met de 184 pk sterke 420d, de 430d met 258 pk en de 313 pk sterke 435d. Ook X-drive zal op den duur beschikbaar worden. Ten slotte zal natuurlijk ook de 430 pk sterke M4 Cabrio ten tonele verschijnen met een dubbel geblazen zescilinder onder de kap.


Gerelateerde artikelen

Verfijningen voor complete BMW 4-serie

Autonieuws
Verfijningen voor complete BMW houdt 4-serie
> Artikel lezen

Goedmakertje: BMW M4 Cabrio 30 Jahre Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Alpina B3/B4 S BiTurbo sjezen M3/M4 voorbij

Autonieuws
> Artikel lezen

Competition Package maakt BMW M3 en M4 sneller

Autonieuws
BMW Competition Package M3 en M4
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.