Autonieuws

Lexus trakteert met RX 450h Special Edition

De RX 450h kan wel een duwtje in de rug gebruiken en Lexus lanceert daarom een speciale editie van hun hybride-SUV. De extra rijk uitgeruste RX 450h Special Edition is per direct, maar tijdelijk leverbaar.

Meer RX 450h voor minder geld dan de normale uitvoering, dat vat de Special Edition (SE) wel zo’n beetje samen. Het actiemodel is leverbaar met 2WD- en AWD-aandrijving en ongeacht de keus daartussen beschikt de SE over de agressievere voorbumper van de F-Sport, tezamen met donkergetinte 19 inch lichtmetalen wielen. Ook is de SE voorzien van een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak (alleen leverbaar op de 2WD) of een panoramadak (leverbaar op zowel de 2WD als de AWD).

Prijzen
Wie de RX 450h Special Editon koopt steekt eigenlijk € 2.215,- in z’n zak, want dat bedrag kost de Luxury Line-uitvoering, die als basis werd genomen, meer dan wanneer deze voorzien moest worden van de genoemde extra’s. Als SE bedraagt de vanafprijs tijdelijk € 69.950,- voor de 2WD en € 74.500,- voor de versie met AWD. Wegrijden na betaling kan direct, want het model staat al bij de dealer in de kleuren White Pearl, Satin Silver, Mercury Grey, Black, Starlight Black en Burgundy Red.

Gerelateerde artikelen

Nu alle details over nieuwe Lexus RX450h

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer foto's en prijzen nieuwe Lexus RX 450h

Autonieuws
> Artikel lezen

Letterlijk en figuurlijk coole wielen voor Lexus RX

Autonieuws
Letterlijk en figuurlijk coole wielen voor Lexus RX
> Artikel lezen

Bevestigd: Lexus RX 450 krijgt derde zitrij

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.