Autonieuws

Sportieve Honda FR-V voor de toekomst

Om mogelijke oplossingen voor de toekomst de ontwikkelen en te peilen presenteerde Honda in Geneve de FR-V in sportuitvoering. Deze sportieve FR-V is ontwikkelt door een speciaal Europees team.

De Aziatische merken spelen meer en meer in op de wensen van de Europese klanten. We hebben al gezien dat het design steeds Europeser wordt en dat er dieselmotoren worden ontwikkeld maar dat is nog niet alles. Steeds meer merken spelen nu ook in op de gewenste accessoires. Zo presenteerde Honda op de Autosalon van Geneve een speciale FR-V. Deze FR-V is ontwikkeld door Honda Acces Europe, de Europese accessoiredivisie van het merk. De auto is bedoeld om de kansen van een dergelijk model en accessoirespakket te peilen.
 
Sportieve accessoires
De opvallende neus van de FR-V wordt extra dynamisch vormgegeven dankzij de speciale voorbumper en de speciaal gekleurde koplampen. Dorpelverbreders geven de zijkant extra accent en de 19 inch lichtmetalen velgen vullen de wielkasten mooi op. Door die velgen heen valt een blik te werpen op de Brembo remklauwen en gegroefde remschijven. De achterkant valt in het oog door de andere achterbumper, de in het midden niet alleen aan de voor- en de achterkant parkeersensoren gemonteerd maar ook in de dorpels.
 
Bruin leer
In het interieur is veel gebruik gemaakt van zwarte materialen en bruin leer. Onder meer de stoelen, het stuur, de versnellingspook en de deurpanelen zijn voorzien van bruin leer. Aluminiun accenten op het dashboard geven een moderne en sportieve uitstraling.

Gerelateerde artikelen

Honda Urban EV verkozen tot beste conceptcar

Autonieuws
Honda Urban EV verkozen tot beste conceptcar
> Artikel lezen

Honda onderneemt actie met compacte crossover

Autonieuws
Honda onderneemt actie met compacte crossover
> Artikel lezen

Lichte facelift en nieuwe motor Honda FR-V

Autonieuws
Lichte facelift en nieuwe motor Honda FR-V
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.