Autonieuws

Op schaal gelekt: Mercedes-Benz S-klasse

We kunnen een nieuw model toevoegen aan onze collectie schaalmodellen; de Mercedes-Benz S-klasse. Een mooi, tot in detail uitgevoerde mini-variant van het topmodel van Mercedes-Benz. Klein probleem voor de Duitsers is wel dat deze S-klasse in vol ornaat nog gepresenteerd moet worden.

Deze hadden we nog niet in ons arsenaal aan berichten over de Mercedes-Benz S-klasse. Gelekte foto’s en spyshots zonder enige camouflage passeerden al eerder de revue, maar een schaalmodel ontbrak nog. En dit lijkt een heel gedetailleerde dummy te zijn van het nieuwe vlaggenschip van Mercedes-Benz, maar het is niet zeker of deze S-klasse ook een productiemodel is van het officiële schaalmodel.

AMG
De beelden spreken voor zich, maar toch nog even de details. Dit model is naar alle waarschijnlijkheid nagebouwd op een schaal van 1:18 en schijnt gefabriceerd te zijn door het Franse Norev, dat bekend staat om zijn schaalmodellen van auto’s. Opvallend is het rustige front van deze auto, waardoor we bijna met zekerheid kunnen zeggen dat op de eerder gelekte foto een AMG-versie van de S-klasse te zien is. Ook het gehele interieur is compleet. Afijn, werp een blik in onze fotogallery voor de beelden van dit schaalmodel en beoordeel zelf of je in de rij wilt gaan staan voor het nieuwe, officiële schaalmodel van de S-klasse. Of wellicht tot liever wacht op het 1:1 model.

Gerelateerde artikelen

Mercedes Ditigal Light-koplamp projecteert nog net geen smileys

Autonieuws
> Artikel lezen

Wat is Mercedes van plan met de nieuwe S-klasse?

Spyshots
> Artikel lezen

Mercedes-Benz S-klasse verder verfijnd

Autonieuws
> Artikel lezen

Mercedes maakt beginnetje met nieuwe S-klasse

Spyshots
> Artikel lezen

Mercedes S560e: ook een limo kan zuinig zijn

Autonieuws
Mercedes S560e: ook een limo kan zuinig zijn
> Artikel lezen

Prijzen voor opgewaardeerde Mercedes S-klasse

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.