Autonieuws

Lentekorting op Volkswagen Polo

April doet wat hij wil en zo ook Volkswagen. Het merk introduceert de Polo Edition (Plus), een aantrekkelijk geprijsd lentemodel. Airconditioning en elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels heten het warmere weer hartelijk verwelkomen.

De Volkswagen Polo Edition en Edition Plus zijn enkel verkrijgbaar met de 1.2 TSI-motor met 90 pk. Andere motoren zijn uitgesloten, maar worden niet overgeslagen. Ook die worden in de watten gelegd.

Edition
Tot de standaarduitrusting van de Polo Edition behoren dus elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels en airconditioning, maar er is nog meer. Ook het radiosysteem RCD 210 en in hoogte verstelbare stoelen voor berijder en voorste passagier zullen standaard geleverd worden. Zakelijke rijders profiteren bovendien van 20% bijtelling. Dit alles levert een voordeel op van € 2.200,- waardoor de driedeurs Polo Edition uitkomt op € 14.990,-. De vijfdeurs-versie kost minimaal € 15.455,-.

Edition Plus 
De Polo Edition Plus is nog net even wat rijker uitgerust. Die krijgt het Executive-pakket, dat onder meer het radiosysteem RCD 310 met CD-speler, zes speakers, een middenarmsteun voor met opbergvak, bekerhouder achter en een multimedia-aansluitbox omvat. Ook parkeersensoren achter, 15 inch lichtmetaal en het Licht & Zicht-pakket met regensensor en automatisch dimmende binnenspiegel zijn inbegrepen. Een Polo in combinatie met het Edition Plus-pakket is verkrijgbaar vanaf € 16.890,- voor de driedeurs. Dat betekent een klantvoordeel van € 1.675,-. Voor € 17.355,- monteert Volkswagen twee deuren extra. Een 7-traps DSG-automaat is optioneel (meerprijs € 2.000,-).

Andere Polo’s
Ook andere motoriseringen van de Polo worden niet ongemoeid gelaten. Het R-line-pakket, dat sportieve in- en exterieuraccenten kent, is er tijdelijk voor € 695,- in plaats van de normale € 3.095,-. De Polo Highline 1.2 TSI krijgt een upgrade met parkeersensoren achter, het Licht & Zicht-pakket en 16 inch lichtmetalen wielen. Hiervoor moet minimaal € 17.790,- overgemaakt worden (vijfdeurs: € 18.515,-), wat een korting betekent van € 1.340,-. Als laatste is de Polo BlueMotion aan de beurt. Die krijgt onder meer het Executive-pakket en automatische airco mee tegen een scherpere vanafprijs van € 18.490,- (driedeurs). Als vijfdeurs staat hij voor € 19.410,- in de boeken.

Alle acties van Volkswagen duren tot en met 30 juni aanstaande.

Gerelateerde artikelen

Instapper nieuwe Volkswagen Polo is uiterst kale bedoening

Autonieuws
> Artikel lezen

Instapper nieuwe Volkswagen Polo is uiterst kale bedoening

Autonieuws
> Artikel lezen

Dit gaat de nieuwe Volkswagen Polo GTI kosten

Autonieuws
Dit gaat de nieuwe Volkswagen Polo GTI kosten
> Artikel lezen

Volkswagen presenteert Polo GTI voor de rallysport

Autonieuws
> Artikel lezen

310 pk haalbaar voor nieuwe Volkswagen Polo GTI

Autonieuws
> Artikel lezen

Volkswagen presenteert Polo GTI voor de rallysport

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.