Autonieuws

Audi A3 Sedan verstopt zich tot 27 maart

Audi zal de New York Auto Show niet ongemerkt voorbij laten gaan. Met een nieuw model, hier nog onder doek, maken de Duitsers uit Ingolstadt haar grote primeur bekend.

We staren ons enigszins blind op deze teaser van Audi. Is de auto onder het witte doek nu de verwachte Q6 of toch de nieuwe, opstapel staande A3 sedan? Na enige tijd wikken en wegen zetten we ons geld toch in op die laatste. Niet alleen aan de hand van de video neigen we sterker naar dat vierdeurs model, ook zou het Audi bijzonder goed uitkomen de A3 Sedan snel te onthullen. Mercedes-Benz heeft immers sinds vorige week de orderboeken van de CLA geopend. En vanaf volgende maand staat deze volle concurrent van de A3 Sedan bij de dealer.

Vanwaar Q6?
Waarom we ook hebben gedacht aan de Q6? Nou, vanwege die opvallend hoge lijn rond de achterklep en de gedrongen en gevoelsmatig hoog geplaatste carrosserie. Maar dit kan een vertekend beeld zijn. Ook twijfelen we omdat we, afgezien van deze spyshots, nog niets concreets gezien hebben vernomen van deze BMW X6-concurrent. Kortom, de meeste signalen wijzen op de nieuwe A3 Sedan. Over een week weten we het zeker.

Gerelateerde artikelen

Audi Virtual Cockpit voor gefacelifte A3

Spyshots
> Artikel lezen

Abt Sportsline presenteert RS 3 Limousine

Tuning & styling
Audi S3 Limousine
> Artikel lezen

Bizar: Audi RS 3 LMS trager dan productiemodel

Autonieuws
Bizar: Audi RS 3 LMS trager dan productiemodel
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.