Autonieuws

Kek ding: Skoda Citigo Sport

Skoda weet de Citigo om te toveren tot een sportieve rakker. Waar de meeste kleintjes niet bepaald bekend staan om hun krachtige voorkomen doen een paar accessoires de Citigo veel goed.

De accessoires zijn gedeeltelijk ook al los via de Skoda-dealer te bestellen, maar worden later dit jaar onder de noemer ‘Sport’ in een uitvoering samengevoegd. Onderhuids verandert er niets, maar aan sportieve looks heeft de Citigo Sport weinig gebrek.

Zwart lichtmetaal
De Citigo Sport staat op zwart gelakte 15 inch lichtmetalen wielen en is voorzien van een stylingkit bestaande uit een voorspoiler, diffusor en achterspoiler. Dat geeft de auto zonder meer extra pit. Met bijpassende striping en Sport-logootjes op de voorschermen rond je de looks aan de buitenzijde helemaal af. Van binnen zijn de sportstoelen voorzien van rode accenten, wordt er een rode bies om de vloermatten gestikt en geeft de ‘Sport’ benaming op het dashboard nog eens extra aan met een sportiever uitgedoste Citigo op pad te zijn.

Later dit jaar
De Citigo Sport zal binnenkort in diverse landen leverbaar worden. Later dit jaar (een concrete periode is nog niet bekend) zullen ook de Nederlandse Skoda-dealers het pakket aan gaan bieden. De prijzen ervan zijn eveneens nog niet bekend.

De nieuwe ŠKODA Citigo. Een complete auto voor een kleine prijs. Bekijk hier het actiemodel met extra voordeel.

Gerelateerde artikelen

Alweer een facelift voor Skoda Citigo

Autonieuws
> Artikel lezen

Skoda-stagiairs hebben dakloze CitiJet af

Autonieuws
Skoda-stagiairs hebben CitiJet af
> Artikel lezen

Personaliseer je Skoda met dashboardstickers

Autonieuws
> Artikel lezen

Skoda-studentenproject leidt naar trendy buggy

Autonieuws
Skoda-studentenproject leidt naar trendy buggy
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.