Autonieuws

Mediamarkt doet Fiat Panda in de aanbieding

Het moet niet gekker worden! Maar het is toch echt zo. Elektronicaketen Mediamarkt gaat Fiat Panda’s verkopen en wel tijdens de "Gekkenhuisdagen".

Elektronicagigant Mediamarkt en Fiat Nederland hebben de handen ineengeslagen en dat heeft geleid tot een ludieke actie tijdens de zogeheten Gekkenhuisdagen die van 31 oktober tot en met 4 november duren. Gedurende deze actiedagen doet Mediamarkt niet alleen de gebruikelijke elektronicaproducten in de uitverkoop, maar ook de Panda TwinAir 65. De tijdelijke prijs bedraagt € 7.999,- en dan krijg je er gratis een TomTom-systeem bij.

Uitrusting
De aanbiedingsuitvoering is de Pop. Normaliter is dit model er vanaf € 9.290,-. Tot de standaarduitrusting van de Pop-uitvoering behoort onder meer centrale deurvergrendeling, elektrische ramen, anti-whiplash hoofdsteunen, airbags vóór, gordijnairbags, dagrijverlichting, deur- en achterklepbekleding en het Smart Fuel-systeem (vulopening opent en sluit automatisch). Enige kanttekening: deze actieprijs geldt alleen indien er geen auto wordt ingeruild. Overigens kan de klant bij Mediamarkt voor de normale meerprijs ook kiezen voor andere lakkleuren, extra opties of een luxuezere uitvoering.

Gerelateerde artikelen

Op aardgas: Fiat Panda Natural Power

Autonieuws
Op aardgas: Fiat Panda Natural Power
> Artikel lezen

Kleine terreinpatser: Fiat Panda Cross

Autonieuws
Kleine terreinpatser: Fiat Panda Cross
> Artikel lezen

Dappere Fiat Panda van Novitec

Tuning & styling
Dappere Fiat Panda van Novitec
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.