Autonieuws

Nieuwe Mitsubishi Eclipse en Raider Pickup in Detr

Op de Detroit Motorshow presenteert Mitsubishi twee splinternieuwe modellen. Het gaat hier om de nieuwe, langverwachte Eclipse en een compleet nieuwe pickup genaamd Raider Pickup.

Nieuwe Eclipse
De vierde generatie van de Eclipse zal leverbaar worden met twee benzinemotoren. Het zijn een 2.4 liter viercilinder en een 3.8 liter V6. De motoren worden naar keuze gekoppeld aan een 5-traps automaat of een handgeschakelde zesbak. De nieuwe Eclipse zal er dynamisch uitzien en geschoeit staan op 18 inch wielen. In het interieur zal er optioneel een 650 Watt audiosysteem met 6 cd-wisselaar, MP3-speler, negen speakers en een 10 inch subwoofer leverbaar zijn. In de zomer van 2005 zal de Eclipse bij de Amerikaanse dealers arriveren. Hij zal worden geproduceerd in de Mitsubihi-fabriek in Normal, Illinois.

Raider Pickup
De compleet nieuwe Raider Pickup is gebasseerd op de Sport Truck Concept welke op de Detroit Motorshow in januari dit jaar werd gepresenteerd. De Raider Pickup zal lverbaar zijn met een 3.7 liter V6 en een 4.7 liter V8. Beide motoren kunnen worden geleverd met een 4-traps automaat of een handgeschakelde zesbak. Het stalen chassis is een ideale basis voor een pickup. De Raider Pickup is leverbaar als vierwiel- of tweewielaangedreven uitvoering. In het najaar van 2005 zal de Raider Pickup op de Amerikaanse markt komen en worden geproduceerd in de DaimlerChrysler fabriek in Warren, Michigan.

Gerelateerde artikelen

Mitsubishi geeft prijzen Eclipse Cross af

Autonieuws
Mitsubishi geeft prijzen Eclipse Cross af
> Artikel lezen

Nog een ronde voor Mitsubishi Outlander PHEV

Autonieuws
> Artikel lezen

Mitsubishi stippelt toekomstvisie uit met e-Evolution Concept

Autonieuws
Mitsubishi stippelt toekomstvisie uit met Tokyo-concept
> Artikel lezen

CEO Renault-Nissan: 'Wij zijn de allergrootste'

Autonieuws
CEO Renault-Nissan: 'Wij zijn de allergrootste'
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.