Autonieuws

Nieuwe BMW M5 klaar als Ring-Taxi

Klaar voor je snelste taxirit ooit? De nieuwe BMW M5 staat voor je klaar. Op de Nordschleife. Het bijna 21 km lange deel van de Nürburgring kun je vanaf heden weer ontdekken aan boord van de nieuwe Ring-Taxi.

20,83 km, dat is de exacte lengte van de Nordschleife, het "oude" deel van de Nürburgring. Absoluut een must om als autoliefhebber een keer zelf ontdekt te hebben, maar het is natuurlijk minstens zo gaaf om met een ervaren coureur over de Ring te denderen.

216 euro
Net als BMW eerder met de vorige generatie M5 en de M3 deed kun je dit seizoen met maximaal drie personen plaats nemen aan boord van de nieuwe M5 voor een rondje "Groene Hel". Voor € 216,- stap je in als passagiers voor een ongekende rit in de 560 pk sterke sportsedan. Kandidaat taxipassagiers moeten er wel op tijd bij zijn, want het beperkte aanbod aan taxirondjes zorgt ervoor dat de tickets, die elke maandag om 10 uur vrijkomen, vliegensvlug de deur uit zijn. Er is dan ook een gemiddelde wachttijd van vier weken. Maar daar krijg je dan wel een unieke ervaring voor terug!

Gerelateerde artikelen

Een M3-koppeling bestellen, er eentje voor de F1 krijgen

Autonieuws
> Artikel lezen

Opleukerij: M Performance Parts voor BMW M2 Competition

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.