Autonieuws

Actiemodellen voor Mazda 2 en 5

Mazda introduceert voor de 2 en 5 respectievelijk de Navigator GT- en Executive GT-uitvoeringen. In de Mazda5 betekent dit volledig leren bekleding, terwijl het bij de Mazda2-actie vooral om stilistische details draait.

Voor de Mazda 2 Navigator GT wordt een TS+-uitvoering onder handen genomen. Zo wordt een TomTom-navigatiessysteem toegevoegd en krijgt de auto 16 inch lichtmetaal en een dakspoiler afkomstig van de GT-M. De GT-M-details zijn in het interieur terug te vinden in zowel een leren stuurwiel als versnellingspook en in de verwarmde voorstoelen. Onder de motorkap van de Navigator GT ligt de 1.3 liter benzinemotor die 84 pk voortbrengt. De motor kan ook in de BiFuel-variant geleverd worden en is in die configuratie tot 2014 wegenbelastingvrij. De meerprijs voor de Navigator GT-uitvoering bedraagt € 200,- ten opzicht van de TS+. Voor de reguliere motorisering betekent dit een vanafprijs van € 15.440,-  en als BiFuel start de prijs bij € 16.190,-.

Executive GT
Voor de Mazda 5 Executive GT zijn de wijzigingen een stuk minder ingrijpend. De uitgebreidste uitvoering (GT-M) krijgt tegen een vergoeding van € 430,- een volledig lederen interieur waarmee de vanafprijs op € 27.990,- komt. Deze Executive GT is uitgerust met een 2.0 liter benzinemotor en gekoppeld aan een handmatige zesbak. Beide modellen staan per direct in de Mazda-showroom.

Gerelateerde artikelen

De nieuwe Mazda2 staat Barcelona goed

Fotogalleries
De nieuwe Mazda2 staat Barcelona goed
> Artikel lezen

Dit kost de nieuwe Mazda2 op z'n minst

Autonieuws
Mazda2 krijgt prijskaartje
> Artikel lezen

Nieuwe Mazda2 al te bezichtigen in R’dam

Autonieuws
Nieuwe Mazda2 al te bezichtigen in R’dam
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.