Autonieuws

Stijlvol camperen met MINI

De moderne MINI-eigenaar kon de ervaring die het merk biedt tot op heden niet meebrengen naar de slaapkamer. Daar steken de Britten nu een stokje voor, vanaf 1 april kan je met een stijlvolle MINI-caravan een plekje op de camping uit gaan zoeken.

Voor de eigenaar van een MINI is reizen in stijl een must en de goede looks kunnen nu ook worden meegenomen naar de camping. Met de Cowley-caravan zie je er ook na het einde van de reis goed uit en kan je tevens vanuit bed genieten van dezelfde stylistische details als in je One, Clubman of Countryman. De caravan wordt onder andere uitgerust met twee slaapplaatsen, een gaskookplaat en een vaatwasser. Ook aan milieu wordt gedacht, zo is de Cowley uitgerust met zonnecellen om de batterij op te laden en weegt de caravan slechts 300 kilo. Dit alles om ´maximaal plezier met een zo klein mogelijke impact´ te realiseren.

Het dak op
Zelfs aan de bezitter van de John Cooper Works-versie is gedacht. Onder deze exemplaren kan geen trekhaak gemonteerd worden maar hiervoor biedt MINI het Swindon-tentdak. Na het vinden van een droomplek om te overnachten is het volgens MINI ´slechts een kwestie van op het dak klimmen, de tent uitklappen en de kussens opschudden´. Om het ontwerp van de JCW-uitmonstering niet al te veel te verstoren zal de kampeeruitbreiding wordt gespoten in het exclusieve John Cooper Works-kleurenschema van Midnight Black en Chili Red.

1 april
MINI hebben we leren kennen als een ludiek merk dat in staat is tot veel gekke dingen. Gezien de lanceerdatum van de Cowley denken we echter dat de marktintroductie ervan nog lang op zich zal laten wachten...

Gerelateerde artikelen

Moderne MINI brengt ode aan vroegere 1275 GT

Autonieuws
> Artikel lezen

MINI Yours Customised gaat nog een stapje verder

Autonieuws
> Artikel lezen

Mini Electric Classic kan verleden niet met rust laten

Autonieuws
> Artikel lezen

MINI zet groot (geschut) in tijdens Dakar 2018

Autonieuws
> Artikel lezen

Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle

Autonieuws
Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle
> Artikel lezen

MINI Hatchbacks en Cabrio bijgepunt en zuiniger

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.