Autonieuws

We moeten de ruiten weer krabben, of toch niet?

Eindelijk is de winter aangebroken. Het kwakkelende weer van de afgelopen maanden heeft plaats gemaakt voor een paar nachten en dagen met helder weer en vorst. Maar dat betekent ook dat je ’s ochtends weer staat te koukleumen bij de auto!

Je kruipt uit bed, opent het gordijn, en ziet de bui al hangen: de auto’s in de straat hebben een prachtige, niet bekoorlijke witte ijslaag. Met een zucht hijs je jezelf in de kleren. Snel nog wat boterhammen smeren en op naar de auto om koning winter te trotseren. Ijskrabber zoeken, motor alvast starten en de verwarming zo hoog mogelijk opstoken. Ondertussen de ramen krabben terwijl de kou je in de greep neemt en je de vroege ochtend al bijna staat te vervloeken. Als je instapt is de auto nog amper warm en ach, het krabben is ook maar half werk geweest. Die fietser die je bij het uitrijden van de straat net niet over het hoofd zag maakt je bui er al niet beter op. Verstopt achter een restje ijslaag ontkwam die aan een nare confrontatie. Je slaakt een diepe zucht.

Standkachel
Wist je dat dit voor velen ergerlijke wintertafereel voorgoed voorbij kan zijn? Ooit gehoord van een standkachel? Begint er wat te dagen? Zegt de naam Webasto je iets? Het bedrijf kan een einde maken aan die natte en koude handen. Instappen in een heerlijk voorverwarmde auto zonder een restantje ijslaag op de ruiten. Comfortabel, maar ook veilig. En die dikke jas aan achter het stuur? Niet meer nodig. De standkachel ontdooit namelijk de ruiten, ontwasemd ze, en brengt je auto op een heerlijke temperatuur. En dat alles met één druk op de knop, dit kan zelfs vanuit bed!

Webasto
Interessant, is het niet? Wij vinden van wel en willen je op verzoek van Webasto dan ook graag wat meer informatie over standkachels geven. Binnenkort publiceren we een artikel over de werking van de standkachel en de vele voordelen ervan. Nu al benieuwd? Kijk op http://standkachel.webasto.nl maar vooral ook op www.stopdekoudestart.nl waar je bovendien kans maakt op het winnen van prachtige winterse prijzen!

Gerelateerde artikelen

Analyse: autonome auto blijkt gat in de advertentiemarkt

Autonieuws
> Artikel lezen

Waanzinnige stuurmansweg van € 75 mln loopt… dood

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage

Spyshots
Nieuwe BMW 3-serie verliest camouflage
> Artikel lezen

Volkswagen vertelt meer over R Pikes Peak-racer

Autonieuws
Volkswagen vertelt meer over R Pikes Peak-racer
> Artikel lezen

Eerste details vernieuwde Kia Sportage

Autonieuws
> Artikel lezen

Naar deze 5 auto's uit de jaren ’80 verlangen wij terug!

Autonieuws
Naar deze 5 auto's uit de jaren ’80 verlangen wij terug!
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.