Autonieuws

Lexus CT200h F-Sport

Lexus CT200h F-Sport vanaf 35.490 euro

Sportief hybriden kan bij Lexus vanaf 35.490 euro. Dat is namelijk de prijs van de CT200h F-Sport Line die voorzien is van dynamische aanpassingen voor een verhoogd rijplezier.

Lexus CT200h F-Sport vanaf 35.490 euro

De vorig jaar op de Australian Motor Show onthulde CT200h F-Sport beschikte over een aerodynamische bodykit met aangepaste grille, grotere wielen en een rijker, sportiever interieur. Ook de voor ons bestemde versie beschikt over deze zaken, alleen moeten wij het met 17 in plaats van 18 inch donkere wielen doen. De sportieve grille daarentegen is bij ‘onze’ CT200h F-Sport dubbel uitgevoerd en daarmee willen we zeggen dat de structuur zowel onder- als bovenin is te vinden. De rest van het exterieur komt overeen.

Leder
Voor een tarief van € 35.490,- wordt je in de watten gelegd met zaken als een in de binnenspiegel geïntegreerde achteruitrijcamera, Smart Entry met Smart Start, een uitstekend audio-systeem en LED-koplampen. Om de sportiviteit in de F-Sport te verhogen voegde Lexus daar bovenop een aangepast lederen stuurwiel en schakelpook, zwarte hemelbekleding, aluminium pedalen en geperforeerde ‘Galaxy Black’ lederen stoelbekleding (optioneel) aan toe.

Strakker
Technisch veranderde er niets. Wel zijn de standaard veren vervangen voor exemplaren met een meer sportieve inslag. Ook monteert Lexus in de CT 200h F-Sport standaard performance dempers om eventuele trillingen uit de carrosserie weg te filteren.

Redactie
Door Redactie
Lexus CT200h F-Sport vanaf 35.490 euro
Lexus CT200h F-Sport vanaf 35.490 euro
Lexus CT200h F-Sport vanaf 35.490 euro

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Zoeken

Merk- & modeldossiers