Autonieuws

HummerHome, de naam zegt het al

We hebben wel eens horen zeggen dat een Hummer zo groot is als een huis. En als het aan Craig Hodges en HsinMing Fung ligt blijft het niet enkel bij beeldspraak. De twee architecten werken al meer dan 25 jaar samen en hebben in die tijd een hele hoop prestigieuze gebouwen in de VS neergezet. Hun laatste hersenspinsel: een huis van Hummers!

De zogenoemde HummerHome is in eerste instantie een denkoefening, maar de bouwmeesters sluiten realisatie niet uit. Bovendien wat moet men anders met al die overgebleven H2’en H3’s nu GM Hummer ter ziele heeft laten gaan. Met de HummerHome krijgen ze alsnog een praktisch en uniek doel.

Goede investering?

Om een fatsoenlijke leefruimte te creëren worden de koetswerken van Hummers verticaal en met hun neus naar de grond gezet. In het uitgewerkte voorbeeld (zie fotospecial) gaat het om acht gestapelde Hummers die rond een stalen frame worden geplaatst. Maar er zijn tal van andere combinaties mogelijk; van vier tot tientallen Hummers. Mocht het HummerHome werkelijkheid worden dan is een bijzonder huis verzekerd.

Gerelateerde artikelen

De 17 wildste creaties op de 2014 SEMA Show!

Tuning & styling
Ken Block '65 Mustang Hoonicorn RTR
> Artikel lezen

DC Design maakt Hummer H1 voor staatshoofden

Tuning & styling
DC Design maakt Hummer H1 voor staatshoofden
> Artikel lezen

NXT 360 volgt Humvee op, maar komt als mosterd

Autonieuws
> Artikel lezen

Hummer H1 komt terug als bouwpakket

Autonieuws
Hummer H1 komt terug als bouwpakket
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.